back

09-07-2014 09:50

Інформаційне повідомлення про громадське обговорення
проекту плану заходів з підготовки і відзначення в області
Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці незалежності України

З метою належного проведення в області заходів з відзначення Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці незалежності України та для консолідації українського суспільства, виховання громадян у дусі патріотизму і поваги до своєї держави Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації розроблено відповідний план заходів.

Даний проект плану заходів виноситься на громадське обговорення, яке триватиме 09—29 липня 2014 року.

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації до 30 липня 2014 року за адресою: 14000, м. Чернігів, ел. пошта: [email protected], обов’язково зазначивши тему «Пропозиції до Плану заходів до Дня Незалежності України».

Контактна особа: Підвербний Андрій Миколайович, головний спеціаліст відділу взаємодії з громадськими об’єднаннями управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації (тел. 67-57-97).


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації


  • План заходів з підготовки і відзначення в області Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці незалежності України


  • Останні новини

    Анонси








































     

     

     

     

    Погода