back

Володимир Івашко відвідав Корюківську ЦРЛ та ПАТ «Слов’янські шпалери – КФТП»

08-07-2014 | 15:53

Під час робочої поїздки до Корюківського району очільник області також ознайомився з матеріально-технічним забезпеченням Центральної районної лікарні.

Стаціонарна допомога у лікувальному закладі здійснюється в терапевтичному, неврологічному, хірургічному, травматологічному, гінекологічному, пологовому, лор-очному, дитячому, інфекційному та реанімаційному відділеннях.

У приміщеннях лікарні, що експлуатуються з 1985 року, проведено капітальний ремонт клініко-біохімічної лабораторії, дитячого відділення, хірургічного та терапевтичного відділень, відкрито капітально відремонтовану бактеріологічну лабораторію, збудовано новий під’їзний пандус до приймального відділення для машин швидкої допомоги тощо.

У 2012 р. розпочато, а на даний момент призупинено капітальний ремонт поліклінічного відділення.

Але, завдяки ПАТ «Слов’янські шпалери-КФТП», найближчим часом ремонтні роботи відновляться.

Необхідно виконати внутрішні оздоблювальні роботи, закінчити роботи по прокладанню внутрішніх мереж каналізації та водопроводу, електромонтажні роботи, придбати та встановити обладнання.

«Поступовим відновленням роботи відділень лікарні ми завдячуємо саме цьому підприємству. Фабрика сприяла у поновленні приймального відділення, відділення ультразвукової діагностики, подарувала лікарні реанімобіль, та багато іншого», — зазначив головний лікар Корюківської ЦРЛ Сергій Пивовар.

У свою чергу, присутня на зустрічі член наглядової ради ПАТ «Слов’янські шпалери – КФТП» Наталія Кононова зауважила, що підприємство й надалі готове допомагати лікарні, але необхідна також підтримка і допомога з боку інших підприємців району.

Головний лікар ознайомив присутніх з матеріально-технічним забезпеченням лікарні, розповів про потреби лікарні та роботу окремих відділень.


Також голова облдержадміністрації зустрівся з керівництвом ПАТ «Слов’янські шпалери – КФТП» та оглянув виставково-презентаційний центр.

Підприємство є найбільшим в Україні виробником шпалер, має заслужений авторитет на ринках країн СНД, Прибалтики, Польщі, Казахстану. Колекція дизайнів перевищує 1200 найменувань продукції.

Протягом 2013 року підприємством вкладено капітальних інвестиційних коштів в сумі 81,7 млн грн, за підсумками І півріччя 2014 року – очікується близько 55 млн гривень.

Протягом останніх років ПАТ «Слов’янські шпалери – КФТП» вдавалося підтримувати позитивну динаміку основних показників за рахунок збереження стійкого попиту на продукцію та раціонального завантаження виробничих потужностей.

За підсумками І півріччя п.р. приріст виробництва становив 102,4%.

На підприємстві значна увага приділяється соціальній сфері. Щорічно надається благодійна допомога на загальну суму близько 3,0 млн грн районній лікарні, освітнім закладам, дитсадкам, міській раді (на проведення робіт з освітлення вулиць, ремонту доріг).

Разом з тим, на ПАТ «Слов’янські шпалери – КФТП» залишається проблемне питання: несвоєчасність та неповне відшкодування податку на додану вартість, що призводить до вимивання обігових коштів підприємства.



Прес-служба облдержадміністрації