back

Колегія Городнянської райдержадміністрації

30-07-2010 | 15:52

29 липня заступник голови облдержадміністрації Олександр Шанойло взяв участь у розширеному засіданні колегії Городнянської райдержадміністрації.

На колегії було підведено підсумки роботи органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району за І півріччя поточного року по виконанню показників Програми соціально-економічного розвитку та бюджету на 2010 рік.

У своїх доповідях заступник голови райдержадміністрації з фінансово-економічних питань В.І.Черномаз, заступник начальника управління агропромислового розвитку О.М. Левченко, заступник начальника фінансового управління Л.В.Кучерявенко доповіли як про досягнення, так і про гострі моменти роботи по виконанню Програми. Колегія розглянула також стан виконання заходів районної Програми подолання дитячої безпритульності і бездоглядності на 2006-2010 роки.

У своєму виступі Олександр Шанойло зупинився на першочергових завданнях, які стоять перед керівництвом району. Особливу увагу він приділив проблемам сільськогосподарської галузі.

„Нам не по дорозі з тими, хто не розуміє, що від кожного з нас особисто залежить виконання Програми соціально-економічного розвитку. - зазначив заступник голови облдержадміністрації, - Над чим зараз працює облдержадміністрація, і що вона бачить у перспективі розвитку таких районів як Городнянський та інші поліські райони? У першу чергу планується спільно з центральною владою розробити програму різнопланової допомоги сільськогосподарській галузі. У тому числі це стосується ринку молока. На жаль, сьогодні молоко, яке збирається у приватному секторі, не охолоджується, через що протягом двох годин втрачає свої якості. Всі ці проблеми потребують обов’язкового вирішення.

Апелюючи до всіх присутніх у залі, Олександр Михайлович запропонував звертатися з запитаннями та усіма нагальними проблемами, запевнивши, що будь-яка проблема, яка не може бути вирішена на рівні району, буде вирішена вже на іншому, обласному рівні. Він узяв під свій особистий контроль питання стосовно ремонту доріг району та ремонту мосту на території Івашківської сільради.

Головне завдання, яке стоїть сьогодні перед керівниками райдержадміністрації, управлінь, організацій, установ, підприємств, - концентрація зусиль на забезпеченні безумовного виконання основних показників програми соціально-економічного розвитку Городнянського району на 2010 рік.

За матеріалами газети «Новини Городнянщини»