back

Обговорено питання посилення охорони важливих адміністративних та промислових об’єктів

04-07-2014 | 18:05

4 липня голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко провів координаційну нараду з питань забезпечення охорони об’єктів інфраструктури та забезпечення життєдіяльності області в умовах особливого періоду.

У нараді взяли участь прокурор області Володимир Стеценко, начальник Управління СБУ в області Олександр Довженко, начальник Управління МВС України в області Олег Демченко, керівники окремих структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних служб центральних органів виконавчої влади, обласних установ, організацій та підприємств.

Враховуючи складну політичну ситуацію в країні, наміри окремих радикально налаштованих груп розширити зону нестабільності з південного сходу України на інші області шляхом проведення терористичних актів та диверсій, на координаційній нараді були розглянуті питання забезпечення охорони об’єктів в мирний час та організації посилення охорони в умовах особливого періоду.

Голова облдержадміністрації наголосив на персональній відповідальності керівників щодо забезпечення охорони та сталого функціонування підприємств, установ та організацій.


Прес-служба облдержадміністрації