back

Розширене засідання колегії Талалаївської райдержадміністрації

29-07-2010 | 16:38

„Маючи на своїй території сотні нафтових і газових свердловин, Талалаївський район мав би процвітати, бути одним із кращих в області, а він далеко не такий,” - таку думку висловив присутній на розширеному засіданні колегії Талалаївської райдержадміністрації заступник голови облдержадміністрації Олександр Шанойло.

Розглядалися на засіданні важливі питання – про підсумки виконання програми соціально-економічного розвитку та бюджету району на 2010 рік за підсумками роботи у І-му півріччі, про утримання худоби на посівах однорічних та багаторічних трав, про заготівлю кормів.

Олександр Шанойло наголосив на тому, що район, маючи такі родючі землі, повинен мати значно кращі показники по сільському господарству, адже вони нижчі середньостатистичних по області. Неприпустимо, що в господарствах знижується поголів’я великої рогатої худоби, низька його продуктівність, неефективно використовується земля. Про який розвиток території можна говорити, коли головна галузь – сільське господарство знаходиться в такому, за словами заступника голови облдержадміністрації, неприємному вигляді, а промисловість представлена одним лише підприємством – друкарнею. Районній владі у спільній упряжці з активом району, депутатами необхідно об’єднатися навколо багатьох проблем, що потребують обов’язкового вирішення.

За інформацією газети "Трибуна хлібороба"