back

Мінагрополітики України ініціює створення міжурядових робочих груп для спрощення процедури експорту сільськогосподарської продукції

01-07-2014 | 14:02

27 червня, під головуванням міністра аграрної політики та продовольства Ігоря Швайки відбулася нарада із провідними експортерами української продукції. В нараді також взяли участь заступник міністра Андрій Дикун та директори департаментів ветеринарної служби, фітосанітарної безпеки, тваринництва та землеробства.

Під час проведення наради було напрацьовано проекти рішень для розв’язання нагальних проблем щодо постачання українських товарів за кордон. Зокрема, було розглянуто проблеми експорту вітчизняної картоплі до Російської Федерації, відшкодування ПДВ, а також інші проблеми, з якими стикаються експортери.

Результатом зустрічі стало рішення про створення декількох міжурядових робочих груп для розв’язання нагальних проблем із експортом української продукції, а також напрацювання проектів рішень для зняття обмежень з експорту української продукції до Російської Федерації.


Прес-служба Мінагрополітики