back

Урочисте засідання Вченої Ради з нагоди випуску фельдшерів ветеринарної медицини

02-07-2014 | 12:54

В актовому залі Козелецького технікуму ветеринарної медицини відбулося засідання Вченої Ради з нагоди вручення дипломів випускникам. 83 випускникам на підставі рішення державної екзаменаційної комісії присвоєно кваліфікацію фельдшер ветеринарної медицини. Більшість випускників направлені на роботу за розподілом, 22 - у державні установи Чернігівської області, 24 - у приватні підпариємства Чернігівщини, ще 23 - мають право на вільне працевлаштування.

Зі вступним словом виступив директор технікуму Юрій Колесниченко, який привітав присутніх зі святом та вручив кращим студентам-випускникам почесні грамоти. Привітати студентів прийшли не тільки їхні батьки та друзі, а й поважні гості. З вітальним словом до випускників звернувся голова районної державної адміністрації Сергій Андреєв: "Від сьогодні ви закладаєте фундамент свого майбутнього життя. Вас чекають злети і падіння, але ваша наполегливість, праця має піднімати вас до вершин успіху.

Пораджу вам не соромитися жодної роботи, працювати, набиратися досвіду, починаючи з малого, досягнути більшого. Ваші бажання, натхнення і цілеспрямованість дасть змогу подолати всі перешкоди, які траплятимуться на шляху до мети. Обирайте собі гарних друзів, які підставлять вам плече і допоможуть у скрутний час, мрійте. Не забувайте батьківський поріг, свій рідний край. Де б ви не були, у якому б куточку світу, у нас є одна країна, одна держава, і саме про неї ми маємо піклуватися, незважаючи ні на що. Ви, молоді, маєте змогу розвиватися далі, підійматися, здобувати знання, досвід, вчитися заробляти і бути успішними, щасливими, задоволеними своїм життям. Щиро зичу кожному легкого шляху, але будьте певні, що не обійдеться і без невдач, та головне - піднімайтесь і йдіть вперед до перемог. Сили вам, мужності і впевненості".

Виступив перед присутніми директор Чернігівської обласної державної лікарні ветеринарної медицини, голова асоціації фахівців ветеринарної медицини Чернігівської області, голова державної екзаменаційної комісії Микола Заєць, який привітав випускників від імені Віктора Кульбака - начальника головного управління ветеринарної медицини області - та наголосив на здобутках технікуму: за результатами кваліфікаційних іспитів студенти технікуму показали міцні знання і отримали за підсумками досить високий середній бал: по інфекційних хворобах - 4,07, по неінфекційних - 4,11. Це свідчить, що дирекція і педколектив проводять і різнобічну роботу з організації навчально-виховного процесу. Микола Заєць висловив подяку викладачам за сумлінну працю та побажав випускникам добра, благополуччя, здоров’я, здійснення мрій і бажань, великих досягнень.

Привітав випускників на урочистій церемонії вручення дипломів заступник начальника управління агропромислового розвитку Чернігівської області державної адміністрації Олег Крапивний, який наголосив, що немає сили могутнішої, ніж знання, а людина, озброєна знаннями і вміннями їх застосовувати, - це професіонал з великої літери. Він побажав випускникам щасливої долі у вибраній професії, реалізації своїх знань на практиці, творчих злетів та, залишаючи свою альма-матер, ніколи не забувати тих, хто вкладав свою душу, викладачів, тих, хто був поряд з вами ввесь цей час.

Завершилось свято концертом за участю студентів технікуму.



Відділ інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату Козелецької райдержадміністрації