back

Співпраця - запорука успіху

26-07-2010 | 16:49

26 липня заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Тканко зустрівся з молодіжною громадськістю області, щоб проаналізувати результати співпраці органів державної виконавчої влади та молодіжних об’єднань, підбити підсумки проведення цьогорічного Міжнародного молодіжного фестивалю „Дружба-2010”.

У зустрічі взяли участь лідери молодіжних та дитячих громадських організацій, лідери студентського самоврядування ВНЗ, працівники управлінь, інших структурних підрозділів облдержадміністрації.

Заступник голови обласної державної адміністрації у ході зустрічі, зокрема, відмітив, що завдяки роботі по підготовці та проведенню Міжнародного молодіжного фестивалю „Дружба-2010” управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації, управління лісового господарства, енергетичної галузі області, силових структур захід відбувся на належному рівні.

Віктор Тканко подякував усім присутнім за співпрацю, висловив сподівання на подальшу спільну роботу та вручив відзнаки обласної державної адміністрації з нагоди Дня молоді та проведення Міжнародного фестивалю.

Довідково

В області проживає 311 тис. молодих людей у віці 14-35 років. У лавах студентства в регіоні перебувають – понад 40 тис. юнаків і дівчат у ВУЗах різних рівнів акредитації.

За ініціативи молодіжних організацій та за їх участю протягом 6 місяців п.р. проведено 56 всеукраїнських, міжнародних та обласних молодіжних заходів. Найпотужнішим з них став Міжнародний молодіжний фестиваль «Дружба-2010».