back

Засідання обласної комісії із визначення пріоритетних напрямків надання довгострокових пільгових кредитів

11-08-2010 | 17:01

11 серпня перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко провів засідання обласної комісії із визначення пріоритетних напрямків надання довгострокових пільгових кредитів індивідуальним сільським забудовникам за програмою „Власний дім”.

Члени комісії розглянули питання про надання кредиту за рахунок Фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі „Власний дім” на спорудження підвідного, вуличного газопроводів та газифікації індивідуальних житлових будинків жителів сіл Петруші та Кислі (Ріпкинського району), Липове та Понори (Талалаївського району), Чорнотичі Сосницького району, Шабалинів (Коропського району).

У ході обговорення перший заступник голови облдержадміністрації наголосив на необхідності проведення сільрадами конкурсів, щоб обрати дійсно найкращу підрядну організацію, яка швидко, якісно, і, головне, за помірними цінами, проведе роботи з газифікації населеного пункту.

Розглянувши відповідні звернення, члени комісії надали дозвіл на отримання пільгових кредитів заявникам з Чорнотичів та Шабалинова. Документи решти учасників направлені на доопрацювання.

Індивідуальним забудовникам вирішено надати кредит на суму 170 тис. грн.

Підсумовуючи засідання, Станіслав Миколайович зауважив: враховуючи те, що зазначені кредити є пільговими і фінансуються державою, при їх видачі необхідно обов’язково дотримуватись відповідних норм чинного законодавства, тому всі надані заявником документи мають відповідати встановленим вимогам.

Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації