back

Володимир Івашко: «Саме молоді люди – авангард позитивних змін, майбутнє держави, її сподівання на розвиток і благополуччя»

25-06-2014 | 14:20

З 25 по 27 червня на території комплексу «Голубі озера» в с. Олешня Ріпкинського району для молодіжного активу області проводитиметься молодіжний табір «Молодь Чернігівщини за єдину Україну».

Ідея заходу – консолідація молоді з районів та міст області, патріотичне виховання молоді, створення можливостей для самореалізації та розкриття творчого потенціалу молодих людей, обміну досвідом та змістовного спілкування.

Протягом трьох днів у таборі проходитимуть військово-патріотична гра, спортивні змагання, туристичні багатоборства, спортивні показові виступи, тренінги, виставка народно-прикладного мистецтва та майстер-класи, інтелектуальні ігри, клуби за інтересами, творчі програми.

До учасників табору та молоді Чернігівщини звернувся голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко.

«У надзвичайно складний для нашої країни час ми всі разом маємо об’єднати зусилля і продемонструвати, що наша сила в усвідомленні своєї приналежності великій українській громаді.

Напередодні Дня молоді ми ще раз підкреслюємо, що саме молоді люди – авангард позитивних змін, майбутнє держави, її сподівання на розвиток і благополуччя.

Висока духовність, патріотизм, любов до батьківщини – все це вирізняє нас, громадян України. А ще — робить нас сильними і нездоланними перед найскладнішими труднощами», - наголосив очільник області.

Звертаючись до молодих і небайдужих, голова облдержадміністрації підкреслив: у той час, коли є загроза національному суверенітет нашої країни, ми разом маємо висловити свою принципову позицію щодо утвердження миру, протистояння будь-яким проявам агресії, збереження єдиної України. Ми маємо захищати нашу гідність, нашу свободу, наше право жити у вільній, щасливій, процвітаючій країні.

«Будьте патріотами нашої вітчизни, сповідуйте принципи добра і щирості заради нашої рідної України! Будьте сильними, мужніми, щирими, толерантними людьми, які пропагують принципи добра та любові», - відзначив Володимир Івашко.


Прес-служба облдержадміністрації