back

Проводиться 2-ий Всеукраїнський конкурс "Кращий бухгалтер України"

25-06-2014 | 11:29

24 червня відбулася прес-конференція щодо проведення 2-го Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України», який проходитиме у період з 20 червня по 31 жовтня 2014 року.

Захід відкрила голова Чернігівського обласного осередку Всеукраїнської гро-мадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський Клуб» Людмила Волковинська, зазначивши, що досвід першого конкурсу показав не тільки його актуальність, а його велику затребуваність. «Взявши участь в конкурсі учасники підтвердили та підвищили, як свій професійний рівень, так і рівень своїх компаній».

У 2-му Всеукраїнському конкурсі «Кращий бухгалтер України» можуть взяти участь усі бажаючі, практикуючі бухгалтери, незалежно від стажу та місця роботи. Для цього потрібно зареєструватися на сайті www.ua-award.org.

Номінації конкурсу представлені в 3 категоріях: «Кращий бухгалтер комерційної організації», «Кращий бухгалтер бюджетної організації», «Гордість професії».

Конкурс проводитиметься в 3 етапи, з on-line рейтингом, який буде постійно обновлюватися:

1 тур - тестування, з можливістю учаснику буквально за 30 хвилин отримати визнання та диплом «Бухгалтер-практик».

2 тур-питання для професіоналів, які вільно вибирають найбільш вигідний для підприємства варіант роботи, можуть підготувати привабливу для інвесторів фінансову звітність, а значить гідні отримати диплом «Бухгалтер-Професіонал».

3 тур - рівень «Бухгалтер-Експерт», який створює правила обліку на своєму пі-дприємстві, вміє виходити зі складних ситуацій, навіть із законодавчою невизначеністю, і може відстоювати свою позицію перед контролюючими органами та керівництвом підприємства.

На важливості проведення даного заходу зауважив економічний оглядач Сергій Соломаха. Також поділилися своїми враженнями щодо конкурсу начальник фінансово-економічного управління Чернігівської обласної спілки споживчих товариств Катерина Кручко та член Чернігівської обласної громадської організації «Центр з економічно-правових питань «Діалог» Леонід Біленький.

На закінчення заходу Людмила Волковинська запросила всіх бухгалтерів ком-паній та організацій підтримати 2-й Всеукраїнський конкурс «Кращий бухгалтер України-2014» та брати в ньому участь.


Департаменті інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА