back

Ремонт по вулиці Елеваторній — буде!

24-06-2014 | 10:49

21 червня чернігівці «перекрили» вул. Елеваторну, що на Масанах, втомившись від численних вибоїн та розбитих доріг. Як пояснили самі громадяни, це стало вимушеним кроком, аби привернути увагу міських чиновників, котрі, на їхню думку, не хочуть ремонтувати дороги.

Разом з тим, за рахунок субвенцій з державного бюджету у 2014 році передбачено 2 млн. грн. на поточний ремонт трьох вулиць у м. Чернігові.

З них 800 тис. грн. Чернігівська міська рада запропонувала витратити саме на вул. Елеваторну. Після отримання проектно-кошторисної документації управлінням капітального будівництва облдержадміністрації були оголошені торги, які мали відбутися ще 18 червня. Відповідно до вимог законодавства, у зв’язку з перейменуванням управління у Департамент інвестиційного розвитку та капітального будівництва торги було перенесено на тиждень — на 26 червня. На них буде визначено компанію-підрядника, яка безпосередньо виконуватиме ремонтні роботи.

Ця ситуація перебуває на контролі як міської, так і обласної влади. Затримка ж у ремонті вулиці пов’язана не з непрофесіоналізмом чи небажанням чиновників працювати, а з необхідністю дотримання усіх встановлених законом вимог та процедур.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації