back

Вітання з Днем державної служби

23-06-2010 | 12:11

Шановні працівники державної служби Чернігівщини!

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем державної служби.

Це особлива професія, яка потребує самовідданості, фаховості, готовності служити людям і Вітчизні.

На теперішньому етапі перед Україною стоять надзвичайно вагомі завдання – формування демократичної, соціальної, правової європейської держави з високим рівнем життя громадян, розбудови сучасних інститутів державного управління.

Бути представником держави – не лише висока честь, а й велика відповідальність. Від вашого сумлінного ставлення до своїх обов’язків значною мірою залежать соціальні та економічні перетворення на теренах Чернігівського краю, підвищення добробуту людей, їх упевненість у завтрашньому дні.

Від фахового рівня і сумлінної роботи кожного з вас, уважного ставлення до людей, вміння швидко і якісно приймати рішення починається довіра до влади. Саме тому суспільство особливо вимогливо оцінює роботу державних службовців та чекає від них глибокої компетентності, ініціативи і відповідального відношення до справи.

У цей святковий день бажаємо усім державним службовцям Чернігівщини міцного здоров‘я, сімейного благополуччя, нових здобутків у професійній діяльності в ім’я Української держави.

Голова обласної
державної адміністрації
В.М. Хоменко
Голова обласної ради
Н.А.Романова