back

Володимир Хоменко представив нового голову райдержадміністрації

07-07-2010 | 17:52

6 липня у Срібнянській районній державній адміністрації відбулися збори адміністративно-господарського активу з нагоди представлення нового керівника виконавчої влади району.

Голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко ознайомив присутніх з розпорядженням Президента України Віктора Януковича про звільнення Владислава Косенка та призначення на посаду голови Срібнянської райдержадміністрації Олега Власенка.

Володимир Хоменко висловив впевненість, що поєднання досвіду, молодості нового керівника дозволить досягти значних успіхів у покращенні роботи. Завдання, які стоять перед ним, визначені у посланні Президента до українського народу від 3 червня 2010 року, а шляхи виконання цих завдань чітко окреслені у програмі реформ.

Основним завданням для новопризначеного керівника району голова облдержадміністрації назвав підвищення економічної складової розвитку народногосподарського комплексу району. Потенціал Срібнянщини досить значний і потрібно в повній мірі використати його. Головне – зробити так, щоб бізнесу, який працює в районі, було комфортно, створити умови для залучення інвестицій. Щоб люди, які можуть працювати, мали роботу, могли забезпечити свою сім'ю.

Олег Власенко у своєму виступі пообіцяв зробити все можливе, щоб виправдати довіру Президента України, голови облдержадміністрації, разом із своєю командою працювати на благо людей, які живуть у районі, спільними зусиллями вибудовувати ефективну гілку влади, яка буде кожного дня, кожної хвилини працювати на благо саме простих людей, показати, що влада має бути з людьми і для людей.