back

X-та літня обласна галузева Спартакіада

22-06-2010 | 11:52

Вихідними днями на території "Олімпійського навчально-спортивного центру "Чернігів" (стадіон ім. Ю. Гагаріна) була проведена X-та літня обласна галузева Спартакіада 2010 року серед державних службовців обласної, районних адміністрацій та працівників органів місцевого самоврядування Чернігівщини.

Учасників Спартакіади привітав заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко. У своєму виступі він зазначив, що на виконання указів та доручень Президента України Віктора Януковича у сфері фізичної культури та спорту пріоритетними напрямками є підготовка та проведення чемпіонату Європи 2012 року з футболу, 2013 рік оголошений Роком фізичного здоров'я та екології, а в 2022 році маємо провести зимові Олімпійські ігри в Карпатах.

Заступник голови облдержадміністрації зауважив, що змагання відкриваються в знаменний у спортивному відношенні день – Всеукраїнський «Олімпійський День». У цей день мільйони людей в усьому світі беруть участь у масових пробігах з метою пропаганди олімпійського руху.

Віктор Миколайович побажав учасникам Спартакіади успішних стартів і яскравих перемог.

Змагання розпочалися з масового забігу "Олімпійського дня" та продовжилися показовими виступами спортсменів з багатьох видів спорту.

У результаті дводенних змагань з футболу, волейболу, шахів, шашок, настільного тенісу та перетягування канату в загальнокомандному заліку перемогла команда з Ічнянського району, на другому місці – з Новгород-Сіверського, на третьому – з Чернігівського.

Вітаючи переможців та учасників змагань, Віктор Тканко зазначив, що за підсумками обласної Спартакіади буде сформована команда облдержадміністрації, яка має успішно виступити на Всеукраїнській спартакіаді та побажав всім держслужбовцям систематично займатися фізичною культурою і спортом, щоб бути здоровими і ефективно працювати на розбудову України.

За повідомленням відділу з питань
фізичної культури та спорту облдержадміністрації