back

Розпочалась обласна літня Спартакіада серед державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування Чернігівщини

21-06-2014 | 12:50

21 червня на центральному стадіоні імені Юрія Гагаріна ДП «Олімпійського навчально-спортивного центру «Чернігів» пройшло урочисте відкриття XIV обласної літньої Спартакіади серед державних службовців обласної, районних адміністрацій та працівників органів місцевого самоврядування Чернігівщини і Олімпійського дня.

Привітати учасників змагань та гостей завітав заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Сергій Журман. Він висловив задоволення тим, що на нинішній Cпартакіаді представлені команди практично всіх районів і міст області, а також збірна команда обласної адміністрації. Це, на його думку, є свідченням розуміння керівництвом органів влади важливості такого чинника як фізична підготовленість, здоров’я і фізичний гарт управлінців. Сергій Журман побажав усім щастя і здоров’я, успішних стартів та яскравих перемог.

Розпочалися змагання із забігу Олімпійського дня, дистанція якого склала одне коло на стадіоні. На футбольному полі стадіону були проведені показові виступи вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл, фізкультурно-спортивних товариств «Україна», «Колос», «Динамо», «Спартак».

Відповідно до програми Спартакіади спортивні змагання пройдуть з футболу, волейболу, шахів, перетягування канату та інших видів спорту.

За результатами Спартакіади буде сформовано збірну команду області, що візьме участь у Всеукраїнській Спартакіаді держслужбовців.




Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації