back

Молодь Чернігівщини зустрінеться на Голубих озерах

20-06-2014 | 12:15

Цьогорічне свято Дня молоді найактивніша та прогресивна частина громади Чернігівщини зустріне на Голубих озерах. Як уже повідомлялося, Україна, і зокрема, Чернігівська область не братимуть участь у міжнародному молодіжному фестивалі в Сенківці, через агресію Російської Федерації в Криму та на сході країни. Але, керівництво області, Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації вирішили не залишати молоде покоління без уваги і організувати молодіжний табір на Голубих озерах, що у Ріпкинському районі. Метою цього заходу є патріотичне виховання молодого покоління, спрямоване на формування національної свідомості, успадкування духовних надбань українського народу.

Про підготовку та проведення цього заходу йшлося на засіданні організаційного комітету, яке 20 червня провів заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Сергій Журман.

Як зазначалося, наразі вже завершуються підготовчі роботи щодо облаштування табору, зокрема, спорудження об’єктів соціально-побутового значення, тому відповідальні за напрямки підготовки табору обговорили проблемні питання, які виникають.

Загалом, за інформацією організаторів, до табору, що розпочне свою роботу 25 червня, з’їдуться молодіжні делегації районів і міст області, представники громадських молодіжних організацій та засобів масовї інформації. Протягом трьох днів молодь матиме змогу поспілкуватися, обговорити розвиток молодіжного руху в області, позмагатися, взяти участь у майстер-класах та гарно відпочити, адже для них підготували цікаву молодіжно-патріотичну програму.

Проте, святкування для молоді на цьому не закінчиться, тому що, фонд Софії Русової готує свою розважальну програму, яка буде представлена у суботу і неділю.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації