back

Основне питання – забезпечення стабільного газопостачання

19-06-2014 | 12:40

Під час екстреного засідання Кабінету Міністрів України з питання енергетичної безпеки України Прем’єр-Міністр України Арсеній Яценюк доручив всім регіонам готуватись до роботи господарського комплексу всіх соціальних об’єктів в умовах відключення російського газу.

Як зазначає голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко, на даний час на виконання окремого доручення Міністра енергетики та вугільної промисловості України Юрія Продана від 16.06.2014 №01/32-1294 для КЕП «Чернігівська ТЕЦ» доведено ліміт добового споживання природного газу у обсязі 90,0 тис м кубічних, що не вплине на стабільну роботу підприємства. По решті груп споживачів обмежень у обсягах постачання природного газу немає. Всі системи працюють в штатному режимі.

За словами очільника області, наразі ситуація контрольована, розглядаються шляхи та основні заходи щодо сталого забезпечення споживачів регіону природним газом, проводиться інвентаризація всіх можливостей, які можна використати для переходу на альтернативні джерела енергії.


Прес-служба облдержадміністрації