back

Чернігівський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки запрошує до лав Збройних Сил України

18-04-2024 | 12:04

Майбутнє Збройних Сил України – це висококваліфіковані, вмотивовані військовослужбовці контрактної армії.

На військову службу за контрактом у добровільному порядку приймаються громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які на законних підставах перебувають на території України, раніше не судимі, пройшли професійно-психологічний відбір, придатні до військової служби за станом здоров’я, мають достатній рівень фізичної підготовки, вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту та не досягли граничного віку перебування на військовій службі.

Долучитися до війська наразі можна двома способами — через мобілізацію або через укладання контракту на проходження військової служби за контрактом з  конкретною військовою частиною.

Для вдосконалення другого способу наприкінці 2023 року в Україні запровадили рекрутингову компанію, до якої долучили кадрові агентства. Зокрема, в Міноборони організували співпрацю з чотирма онлайновими джоб-платформами: Lobby XWork.uaRobota.ua та OLX.ua. На них військові частини розміщують вакансії та через них добирають людей.

Це зручний сервіс для тих, хто хоче добровільно доєднатися до лав Збройних Сил України. Він є способом швидко знайти потрібну вакансію, надалі кандидат спілкується з представником кадрового органу військової частини. Якщо людина погоджується на умови служби, то військова частина надає кандидату письмову згоду (лист-відношення) про те, що готова взяти її до себе на військову службу за контрактом на певну посаду. Після цього кандидат звертається до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки для оформлення особової справи.

За більш детальною інформацією звертайтесь до Чернігівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за номером 0677254996, (0462) 676022.

Чернігівський районний територіальний
центр комплектування та соціальної підтримки