back

Чернігів. Виставка-ярмарок до дня міста

23-09-2013 | 15:46

22 вересня 2013 року в місті Чернігів відбувся ярмарок до Дня міста. Такі ярмарки стали традиційними і проводяться з метою задоволення попиту населення продовольчими товарами та сільськогосподарською продукцією за цінами товаровиробників.

У виставці-якмарку взяли участь 26 суб’єктів аграрного сектору економіки з 17 районів області, серед яких були представлені переробні та сільськогосподарські підприємства, фермерські господарства і приватні підприємці.

Мешканцям та гостям міста запропоновано різноманітний асортимент продукції. Широкий вибір товарів був представлений виробниками м’ясної продукції – 9 учасників, свіжим м’ясом свинини та яловичини торгували 4 учасники, живою птицею – 1.

Хлібобулочними та кондитерськими виробами торгували 5 підприємств, горілчаною продукцією – 1, молочною продукцією - 4, продуктами бджільництва - 5, олією - 1, яблуками - 4, квітами та саджанцями дерев - 7.

Особливою популярністю серед відвідувачів ярмарку користувались підприємства м’ясопереробної галузі, а саме ПрАТ «Прилуцький птахокомбінат», СФГ «Колос», ТОВ «Журавка», Прилуцький м’ясокомбінат, які пропонували ковбаси та копчене м’ясо, серед молочної галузі Чернігівський та Куликівський молокозаводи.

Цінова політика: свинина коштувала 35-50 гривень за кілограм, яловичина 40-50 гривень, сир 20 гривень кілограм, твердий сир від 45 гривень, свіже куряче яйце по 7,50 гривень за десяток, яблука 5-6 гривень.

Аналогічні передсвяткові ярмарки пройшли в 3 районних центрах області. Всього на ярмарку було реалізовано понад 17 тонн продовольчої продукції на загальну суму понад 800 тисяч гривень.


За повідомленням Департаменту
агропромислового розвитку облдержадміністрації