back

Мена. Відкриття Центру надання адміністративних послуг

20-09-2013 | 12:04

На виконання Закону України «Про адміністративні послуги», Національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» 20 вересня в Мені відбулося відкриття Центру надання адміністративних послуг у Менському районі.

У відкритті Центру взяли участь представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, ЗМІ.

Раніше жителі району зверталися до великої кількості установ і організацій, розташованих у різних місцях районного центру. Відтепер в одному місці у заявника приймуть заяву і в цьому ж місці він зможе отримати всі необхідні документи.

Центр, який розпочинає роботу в місті Мені, створений для мешканців району, представників суб’єктів господарювання, які зможуть за принципом «єдиного вікна» прозоро отримати більше 30 адміністративних послуг.

Голова районної державної адміністрації Анатолій Соломко у своєму виступі зазначив: «Відкриття Центру надання адміністративних послуг - це вагомий внесок у реалізацію загальнодержавної політики у сфері розвитку бізнесу, дерегуляції адміністративних послуг та дозвільних процедур, ініційованої Президентом України. Це вагомий крок щодо впровадження Програми економічних реформ та одне з ключових завдань 2013 року, визначених Президентом України Віктором Януковичем щодо створення зручних та доступних умов для отримання громадянами та суб’єктами господарювання якісних адміністративних послуг».

Керівник Центру надання адміністративних послуг Людмила Романенко презентувала роботу Центру та відмітила, що діяльність Центру спрямована на забезпечення прозорості та відкритості розгляду звернень, запровадження сучасних форм надання послуг, що сприятиме підвищенню рівня якості життя та є одним із пріоритетних завдань виконавчої влади.


За повідомленням сектору інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю апарату Менської РДА