back

Щоб гідно зустрітися із суперниками: у Березнянській громаді готуються до ІІІ етапу «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»

03-04-2024 | 16:43

Районний етап ініціативи Президента України «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» стартував з 1 квітня. Втім, безпосередні змагання проводитимуться дещо пізніше – з середини цього місяця. Тож нині у кожної із команд є час удосконалити свою майстерність, щоб гідно зустрітися із суперниками.

Не гають час у Березнянському ліцеї. Сьогодні на тренування команди з футзалу «Пантера» (а це учні 5-6 класів) завітала заступниця начальника Чернігівської ОВА Жанна Шерстюк.

«Усе, як на справжніх змаганнях, – атмосфера, вогонь в очах і, звісно, вболівальники», – каже Жанна Шерстюк.

Так, на розминку з хлопцями прийшли і дівчата, які й вболівали за своїх однолітків.

До підготовки у змаганнях підходять відповідально. Адже, за словами заступниці керівника з виховної роботи Олени Чулкової, через те, що громада невелика, під час другого етапу змагалися між собою лише команди ліцею.

Цього ж дня Жанна Шерстюк разом з керівником Управління охорони здоров’я Андрієм Лінником відвідала Корюківську ЦРЛ. Вони ознайомилися з планами лікарні щодо облаштування в закладі стаціонарного відділення реабілітації, укладення договору з НСЗУ за відповідним пакетом послуг, закупівлі необхідного обладнання та посилення кадрового потенціалу.
Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації