back

Напередодні канікул у полі зору рятувальників та школярів «літні правила безпеки»

23-05-2017 09:57

Навчання підростаючого покоління правилам безпеки життєдіяльності – одне з важливих завдань для фахівців Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області.

Протягом навчального року школярі відвідували пожежні частини, проводилися відкриті уроки разом із спеціалістами Служби порятунку. Під час літніх канікул у дітей з'являється більше часу на дозвілля, тому питання безпеки набуває особливої важливості. Тож рятувальники акцентують увагу учнів та викладачів саме на «літніх правилах безпеки».

Так, зокрема, 22 травня працівники Менського, Новгород-Сіверського і Талалаївського районних підрозділів Управління ДСНС України в області для учнів місцевих шкіл провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». До її проведення також долучилися фахівці медицини катастроф та газового господарства.

Рятувальники нагадали дітям основні правила безпеки в побуті, під час відпочинку на природі, а також роз’яснили, якими можуть бути наслідки їх нехтування. Особливу увагу звернули на алгоритм дій під час виявлення боєприпасів, підозрілих пакунків, сумок та іграшок. Вогнеборці продемонстрували технічне оснащення пожежно-рятувальної техніки, а діти взяли участь у гасінні умовних загорянь.

Медичні працівники розповіли про надання першої невідкладної допомоги, а представники газової служби – про правила безпечного користування газовими приладами.

 

Шановні батьки!

Напередодні літніх канікул рятувальники наголошують на важливості дотримання дітьми правил безпеки життєдіяльності. Якщо ви залишаєте дитину вдома саму, переконайтеся, що всі наявні в помешканні електроприлади знаходяться у справному стані, а сірники сховані у недоступному місці. Вирушаючи на відпочинок до водойми або на природу, слідкуйте за тим, щоб малеча не залишалася без нагляду.

 

 

За інформацією Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода