back

12.05.2021

Анонс. Установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Чернігівській обласній державній адміністрації

Ініціативна група з формування нового складу Громадської ради при Чернігівській обласній державній адміністрації  повідомляє, що установчі збори по формуванню нового складу Громадської ради при Чернігівській облдержадміністрації відбудуться 18 травня 2021 року.

Реєстрація учасників установчих зборів розпочнеться з 14:15 та триватиме до 14:45 год.

При собі мати паспорт громадянина України або інший документ, що засвідчує особу.

Початок засідання: о 15:00 год. 

Місце проведення: м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, зала № 1 Чернігівської облдержадміністрації.

Новий склад Громадської ради буде формуватися шляхом рейтингового голосування на установчих зборах за представників ІГС, які були делеговані інститутами громадянського суспільства, та які особисто присутні на зазначених зборах. Участь у голосуванні за довіреністю не допускається.

За рішенням ініціативної групи кількісний склад Громадської ради при Чернігівській облдержадміністрації визначено у кількості 35 осіб.

Ініціативна група у своєму повідомленні від 15 квітня 2021 року (https://cg.gov.ua/index.php?id=218097&tp=0 ) надала для ознайомлення:

  • Список учасників установчих зборах з формування Громадської ради при Чернігівській ОДА; 
  • Біографічні довідки, фото та мотиваційні листи кандидатів до складу Громадської ради, відомості за останні шість місяців до дати оприлюднення органом виконавчої влади повідомлення про формування складу Громадської ради щодо результатів діяльності інститутів громадянського суспільства, представники яких є кандидатами до складу Громадської ради, а також посилання на офіційні веб-сайти інститутів громадянського суспільства, сторінки у соціальних мережах (у разі наявності); 
  • Список представників інститутів громадянського суспільства, яким відмовлено в участі в установчих зборах із зазначенням підстав для відмови. 

Звертаємо увагу на обов’язкове дотримання протиепідемічних заходів.

Ініціативна група  з формування нового складу Громадської ради
при Чернігівській обласній державній адміністрації 

 

15.04.2021

Повідомлення

За результатами перевірки документів, поданих інститутами громадянського суспільства, на відповідність установленим Типовим положенням про громадську раду, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 (зі змінами) вимогам ініціативна група склала список кандидатів до складу Громадської ради, які можуть брати участь в установчих зборах та список представників інститутів громадянського суспільства, яким відмовлено в участі в установчих зборах із зазначенням підстави для відмови.

Ініціативна група надає для ознайомлення:

Список учасників установчих зборах з формування Громадської ради при Чернігівській ОДА

  • біографічні довідки, фото та мотиваційні листи кандидатів до складу Громадської ради, відомості за останні шість місяців до дати оприлюднення органом виконавчої влади повідомлення про формування складу Громадської ради щодо результатів діяльності інститутів громадянського суспільства, представники яких є кандидатами до складу Громадської ради, а також посилання на офіційні веб-сайти інститутів громадянського суспільства, сторінки у соціальних мережах (у разі наявності):

Агабекян А. А. .pdf

Адаменко Д.М. .PDF

Антошин В.Л. .pdf

Базар О.В.pdf

Барановський О.В. .pdf

Бережинський О.О..pdf

Бієнко Н.А.pdf

Білоока Л.В. .pdf

Бойправ Б. С. .pdf

Вакуленко О.В..pdf

Вакуленко С.В. .pdf

Ганіч О.В. .pdf

Гоцало М.В..pdf

Демиденко В Ю.pdf

Дубина А.О. .pdf

Дудка Н.В. .pdf

Жимолостнова С.К. pdf

Здор С.А. .pdf

Ібрагімова Л.С. .pdf

Калачова Н.С..pdf

Камлаченко С.М. .pdf

Клещ О.Ю. .pdf

Козир В.О. .pdf

Кравченко Олександр Михайлович .pdf

Кравченко Олексій Михайлович .pdf

Лепявко С.А. .pdf

Ляхович М.С. .pdf

Маляренко І.В. .pdf

Меженний С.О. .pdf

Москаленко І. І..pdf

Мошко В.В..pdf

Надирова Н.Г.pdf

Ольховик І.М.pdf

Панченко О. Г. .pdf

Пекуровська О.М. .pdf

Пєняєва В.Ю. PDF .pdf

Притиковська Н.О..pdf

Приходько В.В. .pdf

Проскуріна Н.П. .pdf

Романов М.М. .pdf

Солдатова С.М. .pdf

Соломаха С.В.pdf

Терницька Т.А.pdf

Ткачук ОА.pdf

Трофименко І.В. .pdf

Ушкевич І.В.pdf

Шаповал В.М. .PDF

Шевченко І.П.pdf

Ягодовський К.І. .pdf

Список представників інститутів громадянського суспільства, яким відмовлено в участі в установчих зборах із зазначенням підстав для відмови

Ініціативна група з підготовки установчих зборів
 з формування нового складу Громадської ради
при Чернігівській обласній державній адміністрації 

 

 

09.04.2021

Повідомлення

Ініціативна група з підготовки установчих зборів з формування нового складу Громадської ради при Чернігівській обласній державній адміністрації  повідомляє, що установчі збори по формуванню нового складу Громадської ради при Чернігівській облдержадміністрації переносяться у зв’язку з карантинними обмеженнями.

У разі переходу Чернігівської області у «жовту» зону ініціативна група у тижневий термін визначить дату проведення установчих зборів.

Точну дату, місце  та час їх проведення буде повідомлено додатково.

Ініціативна група з підготовки установчих зборів
 з формування нового складу Громадської ради
при Чернігівській обласній державній адміністрації 

 

01.04.2021

Закінчено перевірку документів кандидатів до складу Громадської ради при ОДА

31 березня відбулось четверте засідання  ініціативної групи з формування нового складу Громадської ради при Чернігівській ОДА. 

В результаті перевірки документів кандидатів до складу Громадської ради ініціативна група виявила 14 ІГС, які є пов’язаними інститутами громадянського суспільства (два і більше інститути громадянського суспільства мають одного і того ж керівника чи спільних членів керівних органів тощо). Від пов’язаних ІГС тільки один з кандидатів може бути делегований до складу однієї громадської ради.

Тож ІГС було запропоновано визначитись кого з кандидатів вони відкликають.  Таким чином з 57 кандидатів до складу Громадської ради залишилось 49.

Виявлені також інші зауваження щодо оформлення, повноти даних документів. Вони мають бути виправлені не пізніше 5 квітня.

Наступне засідання ініціативної групи заплановано на 8 квітня.

9 квітня ініціативна група має оприлюднити на сайті облдержадміністрації остаточний список учасників установчих зборів та відомості про кандидатів та ІГС, які їх делегували до складу Громадської ради.

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА

02.03.2021

Повідомлення про порядок подання заяв для участі в установчих зборах з формування нового складу Громадської ради при Чернігівській обласній державній адміністрації у 2021 році

Ініціативна група з формування нового складу Громадської ради при Чернігівській обласній державній адміністрації (надалі – Ініціативна група), керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (зі змінами) для сприяння участі громадськості у формуванні та реалізації державної, регіональної політики, розпочинає приймати заяви щодо кандидатур до нового складу Громадської ради при Чернігівській державній адміністрації (надалі – Громадська рада).

Запрошуємо інститути громадянського суспільства, які провадять свою діяльність на території області та зареєстровані відповідно до чинного законодавства України, делегувати своїх представників для участі в установчих зборах по формуванню нового складу Громадської ради, які будуть орієнтовно проведені 16 квітня 2021 року о 15:00 год.

Місце проведення установчих зборів: м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, зала № 1. Реєстрація учасників установчих зборів: з 14:15 до 14:45 год.

Вимоги до інститутів громадянського суспільства та кандидатів, яких вони делегують до складу Громадської ради:

до складу Громадської ради можуть бути обрані представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, засобів масової інформації (далі - інститути громадянського суспільства), які зареєстровані в установленому порядку;

до складу Громадської ради можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, які не менше шести місяців до дати оприлюднення органом виконавчої влади повідомлення про формування складу Громадської ради проводять заходи, дослідження, надають послуги, реалізують проєкти тощо на території Чернігівської області;

інститут громадянського суспільства незалежно від своєї організаційної структури та наявності місцевих осередків (відокремлених підрозділів, філій, представництв, місцевих організацій тощо) для участі в установчих зборах або рейтинговому електронному голосуванні делегує одного представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Громадської ради;

пов’язані інститути громадянського суспільства (два і більше інститути громадянського суспільства мають одного і того ж керівника чи спільних членів керівних органів тощо) не можуть делегувати своїх представників до складу однієї Громадської ради;

до складу громадської ради не можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, які є народними депутатами України, депутатами Верховної Ради Автономної Республіки Крим та місцевих рад, посадовими особами органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим та органів місцевого самоврядування.

Новий склад Громадської ради буде формуватися шляхом рейтингового голосування на установчих зборах за представників, які будуть делеговані інститутами громадянського суспільства, та які особисто присутні на зазначених зборах.

Кількісний склад громадської ради визначається ініціативною групою та не може становити більше ніж 35 осіб (згідно п. 7 Типового положення про громадську раду, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 зі змінами).

Для участі в установчих зборах з формування нового складу Громадської ради до ініціативної групи подається заява, складена у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

прийняте у порядку, встановленому установчими документами ІГС, рішення про делегування для участі в установчих зборах або рейтинговому електронному голосуванні представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Громадської ради;

заява делегованого представника ІГС з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», підписана ним особисто;

біографічна довідка делегованого представника ІГС із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, числа, місяця, року і місця народження, громадянства, посади, місця роботи, посади в ІГС, відомостей про освіту, наявність наукового ступеня, трудову та/або громадську діяльність, контактної інформації (поштової адреси, номера телефону, адреси електронної пошти (за наявності), сторінки у соціальних мережах (за бажанням).

фото делегованого представника ІГС;

відомості про результати діяльності ІГС (проведені заходи, дослідження, надані послуги, реалізовані проєкти, виконані програми, друковані видання, подання відповідному органу виконавчої влади письмових обґрунтованих пропозицій і зауважень з питань формування та реалізації державної, регіональної політики у відповідній сфері та інформування про них громадськості, річний фінансовий звіт (за наявності) тощо) протягом не менше шести місяців до дати оприлюднення органом виконавчої влади повідомлення про формування складу Громадської ради;

відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти ІГС, (номер контактного телефону, посилання на офіційний вебсайт ІГС (за наявності), сторінки у соціальних мережах (за наявності);

мотиваційний лист делегованого представника ІГС, в якому наводяться мотиви бути обраним до складу Громадської  ради та бачення щодо роботи у такій раді.

  • Заяви інституту громадянського суспільства (заява на участь в установчих зборах) та делегованого ним представника (згода на обробку персональних даних) подаються у паперовому та електронному вигляді.
  • Інші документи надсилаються в електронному вигляді (див. РЕКОМЕНДАЦІЇ).

Поштова адреса для заяв: 14000, м.Чернігів, вул. Шевченка, 7, Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації з поміткою «Ініціативній групі з формування нового складу Громадської ради при Чернігівській ОДА».

Електронна адреса для документів: [email protected], в темі листа обов’язково вказати «Ініціативній групі з формування нового складу Громадської ради при Чернігівській ОДА».

Приймання заяв для участі в установчих зборах або рейтинговому електронному голосуванні завершується за 30 календарних днів до дати їх проведення.

Відповідальність за достовірність поданих документів (відомостей) несуть інститут громадянського суспільства, який делегує свого представника для участі в установчих зборах або рейтинговому електронному голосуванні, а також делегований представник інституту громадянського суспільства.

Зразок заяви для участі в установчих зборах та додатків до неї розміщено на офіційному веб-сайті обласної державної адміністрації у рубриці «Для громадськості», розділі «Громадська рада при Чернігівській обласній державній адміністрації», підрозділі «Повідомлення ініціативної групи з підготовки установчих зборів» (https://cg.gov.ua/index.php?id=218097&tp=0).

Заяви і документи до них подані/надіслані інститутами громадянського суспільства після спливу терміну прийому документів, встановленого ініціативною групою, вважаються не прийнятими для розгляду.

Прийом документів здійснюватиметься з 02 березня по 16 березня 2021 р. (включно) до 17:00 год.

Відповідальна особа – Валентина Сапон   тел. 675967, 066-5100749, електронна адреса:  [email protected]  

Ухвалено 01.03.2021 на засіданні ініціативної групи з формування нового складу Громадської ради при Чернігівській обласній державній адміністрації.

РЕКОМЕНДАЦІЇ:

1. Всі документи ІГС та делегованого ним представника в електронному вигляді пропонується оформити шляхом виготовлення скан-копії з їх оригіналів у форматі PDF, утвореної одним файлом, названим за назвою ІГС і прізвищем кандидата.

2. Скан-копії документів ІГС та кандидатів, зокрема виданих іншими органами (виписки, дипломи) рекомендовано завантажувати в файлах розмірами 1-2 МБ, максимально допустимий розмір одного файлу 10 МБ.

3. Біографію та мотиваційний лист – документи, які готує кандидат ІГС, рекомендовано також подавати у форматі DOC.

4. Фото має бути розміщено у відповідному місці поданої біографічної довідки (рекомендовано: кольорове фото в електронній формі розміром 3х4 см).

Зразок заяви ІГС

Зразок рішення ІГС про делегування представника

Зразок заяви представника ІГС на надання згоди на обробку персональних даних

Зразок біографічної довідки

Зразок відомостей про результати діяльності ІГС

Зразок відомостей про ІГС

Зразок мотиваційного листа

19.02.2021

Розпорядження голови ОДА від 16 лютого 2021 року №87 "Про створення ініціативної групи з формування Громадської ради при Чернігівській обласній державній адміністрації"

В облдержадміністрації розпочата робота над формуванням нового складу Громадської ради при Чернігівській ОДА

16 лютого цього року головою Чернігівської облдержадміністрації Анною Коваленко підписано розпорядження № 87, яким створено ініціативну групу з формування Громадської ради та затверджено її склад.

Від громадськості виявило бажання увійти до її складу 24 особи. Але відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 (зі змінами) «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» кількісний склад ініціативної групи не може становити більше ніж вісім осіб і формується на паритетних засадах з представників органу виконавчої влади та представників інститутів громадянського суспільства.

Вчора, 18 лютого, ініціативна група з формування нового складу Громадської ради при облдержадміністрації провела своє перше засідання. Відкрила засідання заступник голови облдержадміністрації Олена Дума, яка запевнила присутніх у налаштованості облдержадміністрації на тісну співпрацю та діалог з громадськістю.

Головою ініціативної групи обрано голову громадської організації «Чернігівська Дія» Наталію Проскуріну, секретарем — Валентину Сапон, головного спеціаліста Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

На наступному засіданні планується затвердити текст повідомлення ініціативної групи про підготовку установчих зборів з формування нового складу Громадської ради та зразків необхідних документів.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій 
з громадськістю  Чернігівської облдержадміністрації

17.02.2021

Анонс. Перше засідання ініціативної групи

18 лютого, у  четвер, відбудеться перше засідання ініціативної робочої групи з підготовки установчих зборів з формування нового складу Громадської ради при облдержадміністрації.

Порядок денний засідання:

  1. Про обрання голови та секретаря ініціативної групи з формування нового складу Громадської ради при Чернігівській ОДА.
  2. Про підготовку проєктів повідомлення ініціативної групи  про підготовку установчих зборів з формування нового складу Громадської ради при ОДА та зразків документів, необхідних для участі в установчих зборах.

Початок заходу: 15:00 год.

Місце проведення: приміщення Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА, кім. № 5 (м. Чернігів, вул. Шевченка, 7).

 

07.03.2019

Повідомлення

Ініціативна група з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Чернігівській обласній державній адміністрації  повідомляє, що установчі збори для формування нового складу Громадської ради при Чернігівській облдержадміністрації відбудуться 19 березня 2019 року.

Початок реєстрації: о 14:00 год. При собі мати паспорт громадянина України або інший документ, що засвідчує особу.

Початок засідання: о 15:00 год

Місце проведення: м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, зал № 1 Чернігівської облдержадміністрації.

Ініціативна група з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Чернігівській обласній державній адміністрації  за результатами засідання 06 березня 2019 року надає для ознайомлення:

- список учасників установчих зборів

-біографічні довідки кандидатів (А-М) та інформації про діяльність у 2018 році ІГС

-біографічні довідки кандидатів (Н-Я) та інформації про діяльність у 2018 році ІГС

- список представників інститутів громадянського суспільства, яким відмовлено в участі в установчих зборах.

Ініціативна група з підготовки установчих зборів
 для формування нового складу Громадської ради
при Чернігівській обласній державній адміністрації 

 

Анонс. Засідання ініціативної групи

6 березня (середа), відбудеться засідання ініціативної робочої групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при облдержадміністрації.

Порядок денний засідання:

1. Інформація про результати перевірки документів ІГС та роботу по інформуванню  ІГС про недоліки в документах.

2. Затвердження списку ІГС - учасників установчих зборів, списку ІГС, кому відмовлено, з причиною відмови.

3. Уточнення часу, місця, порядку проведення установчих зборів (реєстрація учасників, підготовка бюлетенів для голосування, оприлюднення інформації про діяльність ІГС та їх кандидатів), обрання представника ініціативної групи, який відкриє установчі збори та поінформує про діяльність ініціативної групи.

Початок заходу: 15:00 год.

Місце проведення: зала (кім. № 5) Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА (м. Чернігів, вул. Шевченка, 7).

 

21.02.2019

Анонс. Засідання ініціативної групи

22 лютого, у п’ятницю, відбудеться засідання ініціативної робочої групи з підготовки установчих зборів з формування нового складу Громадської ради при облдержадміністрації.

Планується обговорити питання перевірки документів ІГС, які надійшли до ініціативної групи, на предмет їх відповідності визначеним вимогам.

Початок заходу: 15:30 год.

Місце проведення: приміщення Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА, кім. № 5 (м. Чернігів, вул. Шевченка, 7).

 

08.02.2019

Анонс. Засідання ініціативної групи

11 лютого, у понеділок, відбудеться  засідання ініціативної робочої групи з підготовки установчих зборів з формування нового складу Громадської ради при облдержадміністрації.

Порядок денний засідання:

  1. Підведення підсумків роботи з прийому документів на участь в установчих зборах.
  2. Організація роботи з перевірки документів.
  3. Різне.

Початок заходу: 16:00 год.

Місце проведення: приміщення Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА, кім. № 5 (м. Чернігів, вул. Шевченка, 7).

 

11.01.2019

15 січня розпочнеться прийом заяв на участь в установчих зборах з формування
нового складу Громадської ради при Чернігівській ОДА

10 січня, на першому засіданні ініціативної робочої групи з підготовки установчих зборів з формування нового складу Громадської ради при облдержадміністрації визначено орієнтовну дату зборів  — 13 березня.

Ініціативна група затвердила повідомлення про дату, час, місце проведення установчих зборів, зразків заяви та додатків до неї.

Прийом документів від ІГС на участь їх представників в установчих зборах розпочнеться 15 січня і триватиме по 11 лютого 2019 року (окрім суботи та неділі) з 14:00 до 17:00 год., за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7 (приміщення Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації, кім. 5).

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

 

11.012019

ОГОЛОШЕННЯ.Порядок подання заяв для участі в установчих зборах з формування нового складу
Громадської ради при Чернігівській облдержадміністрації

09.01.2019

Анонс. Перше засідання ініціативної групи

10 січня, у  четвер, відбудеться перше засідання ініціативної робочої групи з підготовки установчих зборів з формування нового складу Громадської ради при облдержадміністрації.

Порядок денний засідання:

  1. Завдання та повноваження ініціативної групи. План роботи ініціативної групи.
  2. Обрання голови, секретаря ініціативної групи та відповідальної особи.
  3. Визначення орієнтовної дати, часу та місця проведення установчих зборів.
  4. Затвердження повідомлення про дату, час, місце проведення установчих зборів, зразків заяви та додатків до неї.
  5.  Різне.

Початок заходу: 15:00 год.

Місце проведення: приміщення Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА, кім. № 5 (м. Чернігів, вул. Шевченка, 7).

 

22.12.2018

Склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів з формування нового складу
Громадської ради при Чернігівській ОДА

 

Повідомлення

Ініціативна група з підготовки установчих зборів з формування нового складу Громадської ради при Чернігівській обласній державній адміністрації  повідомляє, що установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Чернігівській облдержадміністрації відбудуться 23 лютого 2017 року.

Початок реєстрації: о 14:00 год. При собі мати паспорт громадянина України або інший документ, що засвідчує особу.

Початок засідання: о 15:00 год

Місце проведення: м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, зал № 1 Чернігівської облдержадміністрації.

Ініціативна група з підготовки установчих зборів з формування нового складу Громадської ради при Чернігівській обласній державній адміністрації  за результатами засідання від 15 лютого 2017 року надає для ознайомлення:

- список учасників установчих зборів, кандидатів до нового складу Громадської ради при Чернігівській облдержадміністрації ;

- інформації про результати діяльності інститутів громадянського суспільства, які делегували своїх представників для участі в установчих зборах та біографічна довідки кандидатів;

- список представників інститутів громадянського суспільства, яким відмовлено в участі в установчих зборах.

Звертаємо вашу увагу, що номер 21 згідно журналу реєстрації відсутній в списках учасників установчих зборах та представників інститутів громадянського суспільства, яким відмовлено (інститут громадянського суспільства відкликав документи).

 

Ініціативна група з підготовки установчих зборів
 з формування нового складу Громадської ради
при Чернігівській обласній державній адміністрації 

 

Протокол сьомого засідання ініціативної групи

Протокол шостого засідання ініціативної групи

Протокол п'ятого засідання ініціативної групи

Протокол четвертого засідання ініціативної групи

Протокол третього засідання ініціативної групи

28.12.2016

Порядок подання заяв для участі в установчих зборах з формування нового складу Громадської ради при Чернігівській облдержадміністрації.Зразки документів ІГС для участі в установчих зборах

 

 

Протокол другого засідання ініціативної групи

 

 

Склад ініціативної групи

 

 

12.12.2016

Анонс другого засідання ініціативної групи

14 грудня, у середу, відбудеться друге засідання ініціативної робочої групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при облдержадміністрації.

Порядок денний засідання:

1.Інформація голови ініціативної групи Петрової Т.І. щодо клопотання до облдержадміністрації про виключення зі складу ініціативної групи Глаби А.В.

2. Обрання відповідальної особи.

3. Затвердження повідомлення про дату, час, місце проведення установчих зборів, зразків заяви та додатків до неї.

4 Обговорення графіку чергувань членів ініціативної групи під час прийому документів від ІГС.

5. Різне.

Початок заходу: 15:00 год.

Місце проведення: зала (кім. № 5) Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА (м. Чернігів, вул. Шевченка, 7).

 

 

09.12.2016

Протокол першого засідання ініціативної групи

 

 

01.12.2016

Визначено дату установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Чернігівській ОДА

30 листопада відбулось перше засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при облдержадміністрації.

Головою ініціативної групи рейтинговим голосуванням обрана Тамара Петрова.

Завдання ініціативної групи:

1. Визначити орієнтовну дату, час, місце, порядок проведення установчих зборів.

2. Визначити порядок подання заяв ІГС для участі в установчих зборах, підготувати оголошення про початок прийому заяв та зразків необхідних документів.

3. Обрати відповідальну особу, організувати збір заяв від ІГС на участь в установчих зборах, перевірку документів ІГС.

4. Скласти списки учасників установчих зборів та тих кому відмовлено, уточнити час, місце, порядок проведення установчих зборів, обрати представника ініціативної групи, який відкриє установчі збори та поінформує про діяльність ініціативної групи.

Визначено дату проведення установчих зборів – 23 лютого 2017 року.

Прийом документів від ІГС розпочнеться з 10 січня 2017 року.

На наступному засіданні 14 грудня 2016 року члени ініціативної групи планують затвердити порядок подання заяв для участі в установчих зборах та текст оголошення про початок прийому документів від ІГС, зразки документів.

 

Ініціативна група з підготовки установчих зборів

 

 

22.11.2016

Розпочато роботу по створенню Громадської ради при ОДА нової каденції

Чернігівською облдержадміністрацією затверджено склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів нового складу Громадської ради при ОДА.

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода