back

Визначено переможців обласного конкурсу «Благодійник року-2013»

18-12-2013 | 16:35

18 грудня в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика провів засідання організаційного комітету з проведення обласного конкурсу «Благодійник року» імені меценатів Тарновських. Цей конкурс на Чернігівщині започатковано в 2008 році з метою поширення благодійницької діяльності та меценатства.

За інформацією організаторів, кількість претендентів на це звання щороку збільшується, а географія конкурсу поступово розширюється. Так, цього року від громадських організацій, благодійних фондів, закладів освіти, науки, культури, охорони здоров’я, соціального захисту надійшло 43 пропозиції меценатів, як з Чернігівщини, так і інших областей України.

Під час сьогоднішнього засідання було розглянуто кандидатури претендентів на звання «Благодійник року» та визначено переможців у семи номінаціях:

«Благодійник року — всеукраїнська бізнес-структура»;

«Благодійник року — регіональна бізнес-структура»;

«Благодійник року — неприбуткова організація»;

«Благодійник року — приватна особа» (передбачає визначення трьох переможців);

«Благодійник року — благодійник-початківець»;

«Благодійник року — представник малого бізнесу»;

«Благодійник року — кращий волонтер».

Також оргкомітет визначив дату, час, форму та місце проведення урочистої церемонії нагородження переможців. Так, цьогорічна церемонія нагородження переможців обласного конкурсу «Благодійник року-2013» відбудеться 24 грудня в приміщенні Чернігівського обласного художнього музею ім.Г.П. Галагана.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації