back

|

Анонс. БАТУРИНФЕСТ «Шабля»

15-16 червня у Батурині відбудеться другий БАТУРИНФЕСТ «Шабля», приурочений до 350-ї річниці з дня започаткування гетьманської столиці у Батурині.

15 червня, субота

Відкриття БАТУРИНФЕСТу «Шабля», виступи народних аматорських колективів, показові виступи єдиноборств «сучасних козаків», програма Київської професійної школа циркового мистецтва, нічна дискотека (DJ з міст Київ та Кременчук, а також Іспанії) тощо.

16 червня, неділя

Молодіжний арт-пікнік (виставка фото картин, фотозона, малювання, бодіарт, ляльки-мотанки, музика і танці, слеклайн і туризм, лего-конструктор, ліплення тощо), виступи ансамблю «Сіверські Клейноди», військового оркестру з міста Конотоп, показові спортивні змаги з греко-римської боротьби, хед-лайнер концерту на рок-сцені Kozak System, нічна дискотека.

Також працюватимуть:

екскурсії унікальними локаціями «Гетьманською Столицею»; атракціони для дітей у парку «Кочубеївський»; майстер-класи для дітей та дорослих; ярмарок сувенірів; виставки майстрів українського, традиційного, декоративно-прикладного мистецтва; військової техніки; фуд-зони українських страв.

 

Детальна інформація на офіційній сторінці фестивалю.

Акредитація ЗМІ проводиться до 13 червня.

Контактні особи для ЗМІ: Людмила Пендюх (063) 8894376, (067) 2707259, [email protected]

ГО Активне Суспільство України