back

21-05-2010 | 15:41

Засідання Регіонального комітету з економічних реформ

Виконання плану роботи Регіонального комітету з економічних реформ та його тимчасових робочих груп розглянуто сьогодні на другому засіданні Комітету, яке провів голова облдержадміністрації Володимир Хоменко.

Як зазначила у своєму виступі відповідальний секретар Комітету, заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус, за час, що минув з першого установчого засідання Регіонального комітету, його членами проводилася робота, спрямована на організаційне забезпечення діяльності цього консультативно-дорадчого органу та опрацювання пропозицій для Національної програми економічних реформ. Проведено 9 засідань робочих груп, за результатами яких сформульовано пропозиції по 19 напрямках. Налагоджено конструктивну співпрацю з координаторами напрямів Національної програми та її виконавчим секретарем.

Наталія Білоус підкреслила, що запропоновані Регіональним комітетом пропозиції знаходять відгук і розуміння у Національному комітеті з економічних реформ та висловила сподівання у подальшій плідній співпраці.

Вона зазначила, що у червні має бути презентовано Національну програму економічних реформ і тоді головним завданням буде напрацювання пропозицій щодо реалізації цієї програми на регіональному рівні.

Голова облдержадміністрації Володимир Хоменко закликав присутніх до конструктивної та динамічної роботи на засіданнях робочих груп Комітету з метою відпрацювання конкретних пропозицій, що максимально враховуватимуть специфіку Чернігівщини, відповідатимуть вимогам часу і працюватимуть на перспективу.

На засіданні також розглянуто питання формування Дорожньої карти розвитку регіону та зміни бюджетного законодавства, передбачені Концепцією вдосконалення Бюджетного кодексу України.

Прес-служба облдержадміністрації