back

Шановні християни!

01-05-2016 07:19

Разом із розквітом природи знову приходить до нас величне свято – світле Христове Воскресіння.

Християни щоразу з благословенням чекають свого найголовнішого свята, яке символізує перемогу життя над смертю і сповнює кожного почуттям безмежної радості, всепрощення і любові до ближнього.

Воскресіння Христове нагадує нам про істинну мету нашого земного шляху, наповнює життя змістом і вселяє впевненість у наші серця. Здолавши смерть своїм Воскресінням, Спаситель і нам допомагає перемагати щоденні труднощі.

Нинішній Великдень ми зустрічаємо з особливими сподіваннями на духовне оновлення і подальше відновлення основоположних християнських цінностей. Ми віримо – з Божим благословенням повернуться до нас правда і справедливість, а все це додасть нам сили і мудрості, аби творити на своїй землі мирне, щасливе і заможне життя.

Натхненням та оптимізмом у святій справі розбудови і захисту України збагачують нас довгоочікувані зміни, які відбуваються нині як у державі, так і в свідомості людей. Переконані, що завдяки цим перетворенням ми не лише досягнемо бажаного підйому, але й повернемо людям славні традиції минулого, які є основою багатогранної самобутньої культури українського народу.

Дорогі друзі! Сердечно вітаємо вас зі святом Христового Воскресіння! З почуттям глибокої вдячності і шани бажаємо кожному з вас міцного здоров’я, достатку, любові й тепла. Нехай Божа милість, взаємна повага та порозуміння допоможуть нам здолати всі труднощі на тернистій дорозі до щастя, добробуту й гармонії, а щира любов до рідного краю об’єднує нас та надихає на добрі праведні діла!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!


З повагою
голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч
голова обласної ради Ігор Вдовенко

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода