back

Засідання організаційного комітету з підготовки та проведення Міжнародного літературно-мистецького свята «Нетлінне «Слово..»

16-03-2011 17:31

16 березня заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко провів виїзне засідання організаційного комітету в Новгород-Сіверському, на якому розглянуто та обговорено план заходів з підготовки та проведення Міжнародного літературно-мистецького свята «Нетлінне «Слово…».

Віктор Тканко оглянув історичні об’єкти Новгород-Сіверського, на базі яких відбуватиметься фестиваль, надав ексклюзивне інтерв’ю журналістам місцевої телерадіокомпанії «Сіверська» обласної державної теледіокомпанії «Сівер-Центр».

За результатами засідання надані відповідні доручення управлінням облдержадміністрації та Новгород-Сіверській районній державній адміністрації.

Це мистецьке свято пройде наприкінці травня 2011 року в Новгороді-Сіверському. Його метою є популяризація видатної пам’ятки давньоруської та світової літератури «Слово о полку Ігоревім», патріотичне виховання молоді, формування гуманістичних ідеалів, збільшення туристичного потенціалу Чернігівщини, зміцнення культурно-духовних зв’язків між українським, російським та білоруським народами. До участі у фестивалі планується залучити істориків, літературознавців, театральних діячів, майстрів народного мистецтва.

Управління у справах преси та інформації
облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода