back

Онлайн-аукціон з приватизації готелю “Слов’янський” відбудеться 28 квітня

19-04-2021 | 08:42

28 квітня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного комерційного підприємства «Готель «Слов’янський», що знаходиться в Новгород-Сіверському на Чернігівщині. 

Об’єкт має унікальне розташування – на мальовничому березі річки Десна, в безпосередній близькості від Спасо-Преображенського монастиря (XI-XII ст.). Новгород-Сіверський, місто легендарного князя Ігоря Святославовича, де збереглася ціла низка історико-культурних пам’яток, є одним з найцікавіших для туристів місць нашої країни.

Тридцять номерів готелю представлені у чотирьох категоріях: стандарт, напівлюкс, люкс, апартаменти. Кожен номер обладнаний кондиціонером, сейфом, і окремою ванною кімнатою з цілодобовим водопостачанням. В усіх номерах є електронні замки, супутникове телебачення, інтернет. 

Конференц-зал готелю вміщує до 40 осіб, обладнаний усім необхідним для проведення конференцій, ділових зустрічей, корпоративних і приватних заходів. 

На базі готелю функціонує ресторан на дві зали (на 100 та 30 місць). До комплексу також входять салон краси, тренажерний зал, більярд-клуб, турецька лазня, сауна з басейном, диско-бар на 75 чол.

Загальна площа будівель та споруд – 4883,9 м². 

Тип опалення – автономне газове та фанкойли, водовідведення та холодне водопостачання – централізоване, гаряче водопостачання – автономне. 

Готель розташований за 2 км від автовокзалу, відстань до міста Чернігова – 171 км. В 10 хв. їзди,від готелю в селі Троїцьке є функціонуючий аеродром. На відстані 100 м від готелю знаходиться стадіон, який у разі потреби можна використати в якості гелікоптерної площадки.

Стартова ціна на об’єкт складає 52 656 516 грн, а прийом заявок на участь в онлайн-аукціоні триватиме до 27 квітня.

Детальніше про готель «Слов’янський» в Новгород-Сіверському: https://bit.ly/3aMSrXK