back

Наталія Романова: Маємо забезпечити харчуванням майже 19 тисяч евакуйованих

09-10-2018 10:49

В Ічнянському районі у зону можливого ураження від наслідків надзвичайної ситуації в радіусі 16 кілометрів потрапляє 18 794 людини, які мають бути евакуйовані. Саме таку кількість осіб необхідно забезпечити харчуванням. Оперативну нараду з цього приводу провела заступник голови Чернігівської ОДА Наталія Романова з представниками профільних структурних підрозділів та дотичних служб, представниками торгових підприємств.

Мова йшла не лише про сухий пайок (вермішель швидкого приготування, твердий сир, печиво, вода тощо), а й гаряче харчування. Наразі ж необхідно розрахувати потребу у продуктах.

За словами директора Департаменту фінансів ОДА Валерія Дудка, на дані цілі можна нагально використати 220 тисяч гривень обласного матеріального резерву.

— Уже сьогодні продукти харчування мають бути в пунктах евакуації. Транспорт для цього є, — наголосила Наталія Романова і особливу увагу звернула на забезпечення дитячим харчуванням.

Також заступник голови ОДА зазначила, що варто прорахувати і харчування самих ліквідаторів. Наразі на місці працює майже 500 осіб, не враховуючи представників ЗСУ.

Зауважили на нараді й про готовність медичних закладів Чернігова прийняти у разі необхідності вагітних та породіль з Ічнянського району.

За оперативною інформацією, станом на 10:00 год. інтенсивність вибухів зменшилася.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода