back

Хочете відчути себе фотомитцем? Спробуйте спіймати в кадр блискавку

31-01-2018 16:50

Сьогодні в обласній універсальній науковій бібліотеці імені В.Г. Короленка відкрилася щорічна звітна виставка робіт членів обласної організації Національної спілки фотохудожників України.

На виставці представлені 39 різножанрових фотокартин сімох авторів. Окреме місце відведено відомим чернігівським фотографам, які не так давно пішли з життя — Миколі Турчину та Валерію Шайгородському.

Наша обласна спілка — нечисленна, — розповів секретар обласної організації НСФУ Віктор Кошмал. — Спілчанство нікого ні до чого не зобов’язує. Та все ж, на мою думку, покликання фотомайстра — показати красу Чернігівського краю та людей, які тут живуть.

Про те, чим надихаються у своїй творчості, як встигають зловити дивовижні миттєвості, розповіли колегам та відвідувачам виставки і фотохудожники Ігор Волосянкін, Юрій Хромушин, Роман Віленський. Адже кожен митець бачить світ по-особливому і по-своєму передає це на фотографії. Як саме? Краще переконатися, оглянувши експозицію. Виставка робіт чернігівських фотомайстрів діятиме в бібліотеці імені В.Г. Короленка протягом місяця.

 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода