Інформаційне повідомлення про електронні консультації проекту звіту про виконання у 2018 році Цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Чернігівської області на 2016-2020 роки.

Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації підготовлено проект звіту про виконання у 2018 році Цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Чернігівської області на 2016-2020 роки.

Програмою передбачено створення регіонального матеріального резерву для запобігання, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру з метою екстреного використання його у разі виникнення надзвичайних ситуацій (відповідно до Номенклатури та обсягів регіонального матеріального резерву Чернігівської області для виконання заходів, спрямованих на за запобігання, ліквідацію надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру), розвиток регіональної системи оповіщення і зв’язку, удосконалення системи реагування на надзвичайні ситуації, розвиток і вдосконалення рятувальних сил на водних об’єктах, проведення роз’яснювально-пропагандистської роботи серед населення.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект звіту про виконання у 2018 році обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 29 січня  по 13 лютого 2019 року.

Зауваження та пропозиції до проекту приймаються  до 13 лютого 2019 року за адресою: 14013, м. Чернігів, вул. Г. Полуботка, 70, Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи облждержадміністрації, тел. 67-60-19, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Селюченко Володимир Григорович, начальник управління організації цивільного захисту, інформації та зв’язку Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Звіт

Пояснювальна записка

ГО Активне Суспільство України