back

Голова облдержадміністрації зустрівся з делегацією Консультативної Місії Євросоюзу

26-06-2015 14:03

26 червня голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч зустрівся з делегацією Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки в Україні. У складі делегації – фахівці з питань регіонального співробітництва Станіслав Безовські, Пекка Гюютіайнен, а також асистент із зазначених питань Ганна Стрілецька.

Консультативна місія ЄС працює в Україні на запрошення керівництва держави з грудня 2014 року. ЇЇ основна мета – реорганізація та реструктуризація правоохоронних органів таким чином, щоб повернути довіру суспільства до них.

Місія працюватиме з Міністерством внутрішніх справ, Національною Гвардією, Радою Національної безпеки та оборони, Держприкордонслужбою, Службою безпеки на усіх центральному та регіональному рівнях.

В ході спілкування відбулася презентація поточної діяльності місії, а також обговорено шляхи майбутнього співробітництва.

Як зазначив голова облдержадміністрації Валерій Куліч, ситуація в області стабільна та контрольована, між обласною владою та правоохоронними органами налагоджена ефективна взаємодія. Він також наголосив на готовності до співпраці, адже досвід європейських країн має бути для нас корисним.



Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода