29-04-2024 15:24

Товариство з обмеженою відповідальністю “Бейкері Фуд Інвестмент”(коротка назва ТОВ "БФІ", код ЄДРПОУ 45378601, юридична адреса: 17044, Чернігівська обл., Чернігівський район, місто Остер, вул. 8-го Березня, буд. 1А, фактична адреса: 17000, Чернігівська обл., Чернігівський район, селище Козелець, вул. Соборності, буд. 125), повідомляє про намір отримати дозвіл на викид забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами об’єкту за адресою: 17000, Чернігівська обл., Чернігівський район, селище Козелець, вул. Соборності, буд. 125.

Об’єкт ТОВ “Бейкері Фуд Інвестмент” не підлягає оцінці впливу на довкілля згідно положень ЗУ “ Про оцінку впливу на довкілля”. Джерелами впливу на стан атмосферне повітря являється технологічне обладнання по виробництву напівфабрикатів борошняних виробів глибокої заморозки, обслуговування та ремонту устаткування, установки спалювання органічного палива. При роботі обладнання в атмосферне повітря від стаціонарних джерел надходять забруднюючі речовини: речовини у вигляді суспендованих твердих частинок, оксиди азоту, метан, двоокис вуглецю, оксид вуглецю, кислота сірчана, фреони, неметанові леткі органічні сполуки: спирт етиловий, оцтова кислота, ацетальдегід та інші, аерозолі зварювання, аміак, сірководень. Загальні обсяги викидів складають – 97,027 т/рік (з них вуглецю діоксид – 87,100 т/рік).

Адміністрація ТОВ “Бейкері Фуд Інвестмент” зобов'язується виконувати норми і правила з охорони навколишнього природного середовища та вимоги екологічної безпеки на всіх етапах експлуатації технологічного обладнання. Викиди забруднюючих речовин відбуваються в межах допустимих норм. Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від підприємства не створюють перевищення рівня граничнодопустимих концентрацій на межі нормативної санітарно-захисної зони, що підтверджується проведеними розрахунками розсіювання забруднюючих речовин.

Для ознайомлення з більш детальною інформацією про отримання дозволу ТОВ “Бейкері Фуд Інвестмент” звертатися за адресою: 17000, Чернігівська обл., Чернігівський район, селище Козелець, вул. Соборності, буд. 125, за тел. +380931701717.

Зауваження громадські організації та окремі громадяни можуть направляти протягом 30 календарних днів з моменту публікації Заяви до Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, Чернігівська обл., м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7.

Інформація для ознайомлення громадськості (323 КБ, pdf)

ГО Активне Суспільство України