back

Шановні кримчани, мешканці східних областей України!
Державна служба зайнятості готова сприяти Вашому працевлаштуванню

Дорожня карта щодо надання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг

Важлива інформація для громадян, вимушених залишати свої оселі

 

Безкоштовна гаряча лінія Донбас SOS – 0-800-309-110

 

ІНФОРМАЦІЯ про регіональний штаб з питань розв’язання соціально-побутових проблем громадян, які переселяються з Автономної Республіки Крим, м. Севастополя, Донецької та Луганської областей

Регіон

 

Адреса розміщення штабу

 

Електронна адреса, Веб-сайт

 

Графік роботи

 

Телефон для звернень

 

Чернігівська
область

 

м. Чернігів, проспект Миру, 116-а

 

[email protected]
www.cg.gov.ua

 

понеділок – неділя
цілодобово

 

з 8.00 до 18.00
(0462) 72-40-95
(04622)5-38-69
з 18.00 до 08.00
(0462) 67-50-24

 

Інформація для громадян, які приїхали з АР Крим, міста Севастополь,Донецької та Луганської областей

Для вирішення питань, пов'язаних з тимчасовим перебуванням в інших регіонах, громадяни Автономної Республіки Крим, міста Севастополь, Донецької та Луганської областей можуть звернутися за телефоном Урядової гарячої лінії (БЕЗКОШТОВНО): 0 800 507 309.

Детальніше з інформацією щодо тимчасового перебування та поселення в інших регіонах, вирішення соціальних питань, організації навчання, працевлаштування, контактних даних органів соціального захисту і облдержадміністрацій тощо громадяни, які приїхали з АР Крим, міста Севастополь, Донецької та Луганської області можуть ознайомитися ТУТ.

Нагадаємо, що в Україні також діє Штаб з питань розміщення сімей військовослужбовців, які перебувають на території АР Крим та м. Севастополя. Детальніше ТУТ.

З 3 квітня 2014 року у Міністерстві юстиції України відкрито пряму телефонну гарячу лінію - 486-71-56 – для надання правової допомоги жителям Автономної Республіки Крим.

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода