back

Валове виробництво області - підсумки кварталу

17-04-2014 15:36

За I квартал 2014 року обсяг валової продукції сільського господарства Чернігівщини у всіх категоріях господарств склав 478,3 млн грн, що на 0,6% більше відповідного періоду минулого року, в тому числі у сільськогосподарських підприємствах – на 3,1%. Приріст валової продукції забезпечено за рахунок виробництва продукції тваринництва:

- м’яса птиці (+11,5%);

- яєць (+43,2%);

- м’яса свиней (+14,7%);

- молока (+2,7%).

Зменшилось виробництво м’яса великої рогатої худоби (– 7,9%).

У розрахунку на одну особу обсяг валового виробництва склав 446 грн при середньоукраїнському показнику 375 гривень.

Найбільшу позитивну динаміку у виробництві досягли агровиробники Бобровицького, Борзнянського, Городнянського, Ічнянського районів, приріст яких склав 40,2%, 18,8%, 15,7%, 14,7% відповідно.


Прес-служба Департаменту
агропромислового розвитку облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода