back

На часі - вирішення проблемних питань кримських переселенців

15-04-2014 15:31

15 квітня заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Сергій Журман взяв участь у всеукраїнській селекторній нараді з питань розв’язання соціально-побутових проблем громадян, які переселяються з АР Крим та м. Севастополя в інші регіони України.

Під час наради керівники окремих регіонів, зокрема, Львівщини, Миколаївщини, Одещини, Херсонщини, Київщини, Тернопільщини, Вінницької та Івано-Франківської областей проінформували віце-прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана про стан справ у наданні допомоги переселенцям з Криму.

Як зазначалося, найбільше кримчан переїхало до м. Києва (1536 осіб) та Львівської області (1456).

Серед проблем, які порушувалися під час селекторної наради – зволікання із розмитненням гуманітарних вантажів, призначених для переселенців, а також їхнє працевлаштування та пошук постійного житла.

Віце-прем'єр-міністр Володимир Гройсман подякував за організовану роботу на місцях і закликав очільників регіонів не послаблювати уваги до потреб цієї категорії громадян. Він дав доручення головам облдержадміністрацій зустрітися із керівниками обласних установ банків для вирішення проблем із розблокуванням зарплатних банківських карт громадян, які переселилися з АР Крим та м. Севастополя.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода