back

19-02-2014 09:55



Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ


від 2014 року №
м.Чернігів






Про визнання таким, що втратило
чинність розпорядження голови
обласної державної адміністрації
від 28 листопада 2006 року № 429

Відповідно до статті 6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та з метою приведення власних актів у відповідність до вимог діючого законодавства:

1. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови обласної державної адміністрації від 28 листопада 2006 року № 429 «Про затвердження Порядку прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом приватних житлових будинків садибного типу, дачних та садових будинків», зареєстроване в Головному управлінні юстиції у Чернігівській області 01 грудня 2006 року за № 38/623.

2. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації забезпечити офіційне оприлюднення розпорядження голови обласної державної адміністрації в пресі у визначений законодавством термін.

3. Розпорядження набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації згідно з розподілом обов’язків.


             
Голова обласної
    державної адміністрації
 В.М.Хоменко

  • Аналіз регуляторного впливу до проекту розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про визнання таким, що втратило чинність розпорядження голови обласної державної адміністрації від 28 листопада 2006 року № 429»

  • Останні новини

    Анонси








































     

     

     

     

    Погода