back

19-12-2013 08:57

Проект Положення про обласний фонд охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області

Проект Положення про обласний фонд охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області розроблений Департаментом екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації відповідно до вимог Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», Бюджетного кодексу України, Положення про Державний фонд охорони навколишнього природного середовища, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7.05.1998 р. N 634, постанови Кабінету Міністрів України від 17.09.1996р. №1147 «Про затвердження переліку видів діяльності, що належать до природоохоронних заходів».

Даний проект виноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 05.12.2013.

З метою публічного громадського обговорення, удосконалення проекту Положення, врахування інтересів всіх зацікавлених сторін зауваження і пропозиції до проекту прийматимуться за адресою: 14017, м. Чернігів, вул. Малясова, 12, 2 поверх, каб. 30, тел. (04622)4-22-51, або в електронному вигляді за адресою [email protected]. Відповідальна особа: Ситенок Ірина Федорівна – начальник управління бюджетного фінансування та економіки природокористування – головний бухгалтер Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації.


  • «Проект Положення про обласний фонд охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області»

  • Звіт про громадське обговорення проекту Положення про обласний фонд охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області

  • Останні новини

    Анонси







































     

     

     

     

    Погода