back

30-09-2013 15:35

Інформаційне повідомлення
про громадське обговорення проекту
регуляторного акта – проект розпорядження голови
Чернігівської обласної державної адміністрації
«Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами
за межами населених пунктів у Чернігівській області»

Проект розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами за межами населених пунктів у Чернігівській області» розроблений відповідно до Закону України «Про рекламу», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 05 грудня 2012 року № 1135 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів» та з метою регулювання відносин, що виникають у зв’язку з розміщенням зовнішньої реклами поза межами населених пунктів у Чернігівській області.

Даний проект розпорядження виноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 01.10.2013 до 01.11.2013.

З метою публічного громадського обговорення, удосконалення проекту розпорядження, врахування інтересів суб’єктів господарювання та громадян зауваження і пропозиції до проекту прийматимуться Управлінням містобудування та архітектури Чернігівської обласної державної адміністрації до 01.11.2013 за адресою: 14013, м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка, 70, каб. 301, тел. 77-44-64, е-пошта: [email protected]

Відповідальна особа: Гонца Валентина Станіславівна, заступник начальника Управління містобудування та архітектури обласної державної адміністрації (тел. 77-44-64).


Управління містобудування та архітектури
обласної державної адміністрації

  • "Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами за межами населених пунктів у Чернігівській області"

    05.11.2013

  • "Звіт про проведення громадського обговорення проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами за межами населених пунктів у Чернігівській області»"

  • Останні новини

    Анонси








































     

     

     

     

    Погода