back

17-05-2013 08:12

Інформаційне повідомлення про громадське обговорення
проекту плану заходів з підготовки і відзначення в області
Дня Державного Прапора України та 22-ї річниці незалежності України

На виконання Указу Президента України від 08.04.2013 № 198 «Про відзначення 22-ї річниці незалежності України» та з метою консолідації українського суспільства, виховання громадян у дусі патріотизму і поваги до своєї держави Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації розроблено план заходів з підготовки і відзначення в області Дня Державного Прапора України та 22-ї річниці незалежності України.

Даний проект плану заходів виноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 17.05.2013 до 18.06.2013.

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації до 18 червня 2013 року за адресою: 14000, м. Чернігів, просп. Миру 21А, т/ф. 67-57-59, е-пошта: [email protected] з поміткою «План заходів».

Контактна особа: Федоренко Юлія Сергіївна, головний спеціаліст відділу взаємодії з громадськими об’єднаннями управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації (т/ф. 67-59-67).


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації


  • План заходів з підготовки і відзначення в області Дня Державного Прапора України та 22-ї річниці незалежності України

  • Звіт про проведення громадського обговорення проекту плану заходів з підготовки і відзначення в області Дня Державного Прапора України та 22-ї річниці незалежності України

  • Останні новини

    Анонси







































     

     

     

     

    Погода