back

Відзначення 75-ї річниці товариства сліпих

26-06-2008 | 17:48

26 червня заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус привітала обласну організацію Українського товариства сліпих із 75-річчям з дня створення та вручила кращим працівникам Почесні грамоти обласної державної адміністрації.

Звертаючись до працівників громадського об’єднання, Наталія Василівна подякувала їм за ті можливості, які вони відкривають перед людьми з особливими потребами та висловила впевненість, що знаменний ювілей стане стимулом до нових прагнень примноження духовної і культурної спадщини українського народу. Сердечно побажала усім здоров’я, щастя, добра та злагоди у родинах.

Начальник головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Микола Уложенко також привітав присутніх зі святом та вручив Почесні грамоти управління.

По закінченню урочистої частини було презентовано святковий концерт, підготовлений силами членів обласної організації УТОС.

Від обласної державної адміністрації в подарунок громадському об’єднанню передано багатофункціональний копіювальний пристрій.