back

Оголошено конкурс кращих спільних проєктів організацій громадянського суспільства та органів виконавчої влади

01-12-2020 | 08:25

Міністерством культури та інформаційної політики спільно з проєктом «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та верховенства права, розпочато інформаційну кампанію «Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці» (інформація про кампанію на сайті МКІП: https://mkip.gov.ua/news/4659.html?fbclid=IwAR0glagwpxPBruB0-sFV7gtnJvOerTrSUIKQAdkXWvlokUjzE3vEdAKrqXk).

У рамках кампанії відбудеться конкурс спільних проєктів організацій громадянського суспільства та органів виконавчої влади, реалізованих у період з 2016 до 2020 року.

Подати заявку на участь у конкурсі можуть як інститути громадянського суспільства, так і органи виконавчої влади.

Якщо ви маєте власні історії успіху щодо співпраці з інститутами громадянського суспільства у рамках спільних проєктів пропонуємо вам взяти участь у конкурсі.

Анкети для подання успішних історій співпраці на конкурс приймаються з 26 листопада до 14 грудня 2020 року включно (посилання на анкету: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScGqIcJXvbtGdAsIc0-svc_BGICuDeuFJk0vYDfXLGbGv_CWg/viewform

Протягом 15-20 грудня 2020 року команда організаторів визначить кращі історії про спільні проєкти (практики співпраці), які будуть висвітлені у спеціальному буклеті, розміщеному на інформаційних ресурсах партнерів кампанії.

Пропонуємо скористатися шансом стати прикладом налагодження партнерської взаємодії органів влади та громадськості і бажаємо успіхів!

 

За інформацією Департаменту інформації та взаємодії з громадськістю
Секретаріату Кабінету Міністрів України