back

«Почати бізнес. Креативна індустрія» — новий освітній серіал на платформі Дія.Бізнес

27-11-2020 | 10:01

Міністерство цифрової трансформації України та Програма ООН із відновлення та розбудови миру презентують новий освітній серіал «Почати бізнес. Креативна індустрія».

Серіал доступний для всіх охочих у безкоштовній Національній онлайн-школі для підприємців на платформі Дія.Бізнес та сайті Почати Бізнес.

Це допоможе представникам креативних індустрій розібратись із тим, як розпочати бізнес у сфері онлайн-освіти без інвестицій, чому варто приділяти достатньо уваги тестуванню та гіпотезам, навіщо робити відбір клієнтів та як працювати з негативними відгуками.

Освітній серіал розроблено у співпраці з Projector — це освітня платформа, що допомагає професіоналам різного рівня і спеціалізацій розвивати системні та точкові навички в дизайні інтерфейсів, графічному дизайні, розробці, фронт-енді, проджект-менеджменті, інтернет-маркетингу, англійській мові тощо. Проєкт існує вже 5 років.

Освітній серіал «Почати бізнес. Креативна індустрія» охоплює теми:

Старт бізнесу. Як перетворити те, що ти вмієш найкраще, на бізнес.

Реклама та репутація. Як побудувати ефективну роботу освітньої платформи та сформувати власну репутацію.

Кризовий менеджмент. Як подолати кризу та форс-мажорні обставини.

Масштабування власної справи.

Внутрішній менеджмент. Робота з командою: атмосфера в колективі, умотивованість та мотивація.

На виробництво освітнього серіалу не витрачені кошти державного бюджету. Серіал було розроблено в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Польщі.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Нагадаємо, влітку 2020 року Міністерство цифрової трансформації України спільно з партнерами презентувало на платформі Дія.Бізнес освітні серіали про фінансову грамотність для підприємців, основні кроки для початку власної справи, відкриття власної справи у сферах виробництва кераміки, текстилю, технологій та харчової промисловості, а також про онлайн-просування бізнесу завдяки Facebook. Кожен освітній серіал містить готовий інструментарій та практичні поради для підприємців.