back

До 31 жовтня можна стати учасником онлайн-змагань Ігри Нескорених 2.0

29-10-2020 | 09:55

16 жовтня Організаційний комітет Ігор Нескорених в Україні оголосив про початок перших онлайн змагань для поранених військовослужбовців та ветеранів – Ігри Нескорених 2.0.

У зв’язку із карантинними обмеженнями, викликаними пандемією COVID-19, змагання в  2020 році відбудеться онлайн у шести видах спорту: легка атлетика, пауерліфтинг, стрільба з лука, плавання, веслування на тренажері, велоспорт.

Формат онлайн-змагань передбачає, що боротьба відбувається віртуально, кожен учасник самостійно обирає місце, де саме буде проходити його виступ чи підхід до снаряду. Головне, бажати змагатися та зафіксувати результат.

Реєстрація учасників Ігор Нескорених 2.0. ONLINE триває до 31 жовтня 2020 року за посиланням.

Віртуальні змагання відбуватимуться за місцем проживання учасників, в час та день, які зручні спортсменам у період з 1 листопада по 22 листопада. 

Як проходять змагання:

- виконуєте вправи у виді спорту

- робите відеофіксацію

- фіксуєте результат

- надіслати відео Оргкомітету.

6 грудня 2020 року у прямому ефірі на соціальних платформах Invictus Games Team Ukraine у Фейсбуці та YouTube будуть офіційно оголошені результати та нагороджені переможці у кожній дисципліні перших в Україні Ігор Нескорених 2.0. ONLINE.

В Іграх Нескорених 2.0. ONLINE можуть взяти участь ветерани та діючі військовослужбовці Збройних сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Національної поліції України, Служби безпеки України, а також добровольчих формувань, які були поранені, травмовані або захворіли під час або внаслідок виконання службових обов’язків в зоні бойових дій ООС або в ході миротворчих операцій за участю України з 1991 року. До участі в змаганнях запрошуються члени минулорічних національних збірних Ігор Нескорених.

Проект здійснюється в межах підтримки від Посольства США в Україні.

Зареєструватись на онлайн змагання «Ігри Нескорених 2.0.» можна за посиланням https://invictusgames.in.ua/become-a-sportsman.

Детальна інформація про Порядок проведення ONLINE змагань за посиланням.

З додаткових наявних питань щодо змагань, звертайтеся на пошту [email protected].