back

Оголошення про проведення конкурсу «Краща інноваційна розробка»

17-09-2020 | 15:22

Продовжується прийом документів для участі у  конкурсі «Краща інноваційна розробка».

До участі у конкурсі запрошуються науковці, інженерно-технічні працівники та винахідники, також приймаються колективні інноваційні розробки (винаходи).

На конкурс приймаються інноваційні розробки (винаходи), розроблені за останні 5 років (незалежно від їх участі в інших конкурсах), також, інноваційні розробки (винаходи), які впроваджені у виробництво та роботи, що знаходяться на стадії розробки або впровадження у виробництво, в тому числі захищені патентом (свідоцтвом).

Конкурсні роботи, які раніше були визнані переможцями цього конкурсу, або такі, що посіли друге та третє місця, до участі у конкурсі не допускаються.

Участь у конкурсі безкоштовна.

Документи на конкурс приймаються до 25 вересня 2020 року включно у робочі дні з 10 год. по 13 год. за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Преображенська, 12 (III поверх), Агенція регіонального розвитку Чернігівської області.

Більш детальну інформацію щодо умов проведення конкурсу та  переліку необхідних документів можна отримати за телефонами: (0462) 669-636, 669-311,  +380957853715; E-mail: [email protected].

Для реєстрації в конкурсі кожний автор (розробник, представник колективу розробників) подає документи у паперовому вигляді та їх електронні копії у форматі pdf, jpg (за можливості).

Порядок проведення конкурсу «Краща інноваційна розробка» (затверджений рішенням двадцять четвертої сесії сьомого скликання від 1 липня 2020 року № 28-24/VII) додається.

Департамент розвитку економіки та сільського господарства
Чернігівської обласної державної адміністрації