back

Діє механізм часткового відшкодування витрат підприємств області на участь у виставково-ярмаркових заходах на національному та міжнародному рівнях

15-09-2020 | 09:07

На виконання заходів з підтримки місцевих товаровиробників у рамках обласної Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням сьомої сесії Чернігівської обласної ради сьомого скликання від 20.12.2016 № 6-7/VII (із змінами і доповненнями), прийнято Порядок часткового відшкодування витрат підприємств області на участь у виставково-ярмаркових заходах на національному та міжнародному рівнях (далі – часткове відшкодування).

Для отримання часткового відшкодування у межах бюджетного року підприємство за фактом участі у виставково-ярмарковому заході подає Департаменту розвитку економіки та сільського господарства обласної державної адміністрації документи протягом 30 (тридцяти) календарних днів. Кінцевий термін подання документів щороку до 15 жовтня.

Часткове відшкодування надається підприємству як фінансова підтримка на безповоротній основі один раз на відповідний календарний рік.

Розмір часткового відшкодування становить 30 % від фактичних витрат, але в обсягах не більше 50,0 тис. грн. у разі очної участі та не більше 5,0 тис. грн. у разі  заочної участі у виставці.

З умовами Порядку надання часткового відшкодування можна ознайомитись на офіційному вебсайті Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Чернігівщина, купуй рідне» за посиланням: http://cg.gov.ua/index.php?id=28637&tp=1 або в рубриці «Обласні програми».

За більш детальною інформацією просимо звертатись до Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації за телефонами: (0462) 66-91-59, 67-58-34.

Запрошуємо скористатися можливістю фінансової підтримки!

Департамент розвитку економіки та сільського господарства
Чернігівської облдержадміністрації