back

17-12-2012 13:13

Управлінням з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю обласної державної адміністрації на виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності, підготовлено проект Орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики Чернігівської облдержадміністрації на 2013 рік.

Проект орієнтовного плану передбачає перелік питань (проектів рішень), які плануються винести на громадське обговорення та орієнтовні дати заходів. Орієнтовний план складався з урахуванням основних завдань, визначених Програмою діяльності Кабінету Міністрів України, Державною програмою економічного і соціального розвитку України, планом законопроектних робіт та іншими документами, а також результатів проведення попередніх консультацій з громадськістю та пропозицій Громадської ради при облдержадміністрації.

Зауваження та пропозиції до проекту орієнтовного плану прийматимуться Управлінням з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю обласної державної адміністрації до 28 грудня 2012 року за адресою: 14000, м. Чернігів, просп. Миру 21А, Управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації, т/ф. 67-57-59, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Сапон Валентина Василівна, головний спеціаліст управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю обласної державної адміністрації (т/ф. 67-59-67).



"Орієнтовний план проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики Чернігівської облдержадміністрації на 2013 рік"



"Звіт про громадське обговорення проекту Орієнтовного плану
проведення облдержадміністрацією консультацій з громадськістю
з питань формування та реалізації державної політики на 2013 рік"



Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода