back

Продовжується реєстрація на «Ярмарок громадських ініціатив»

04-09-2020 | 17:32

24 вересня 2020 року відбудеться «Ярмарок громадських ініціатив» для активних громадських організацій області з презентацією їх найкращих практик.

На захід запрошуються громадські організації, що мають бажання презентувати свою діяльність та майбутні ініціативи, а також налагодити взаємодію з іншими організаціями області.

Для участі необхідно зареєструватися, заповнивши форму за посиланням: https://cutt.ly/4fbEx1c або за телефоном +38 (097) 802-30-02 (Катерина). Реєстрація є обов’язковою.

Громадським організаціям необхідно підготувати презентацію діяльності своєї організації та/або майбутніх ініціатив, які планується реалізовувати (формат може бути різним – стендова презентація, відео, майстер-клас, виступ, показ творчих робіт тощо).

Реєстрація: 10:00-10:30 год., підготовка: 10:30-11:30 год.

Початок заходу: 12:00 год.

Місце проведення: Чернігівський обласний молодіжний центр (м. Чернігів, вул. Магістратська, 3).

У зв’язку з епідемічною ситуацією щодо поширення COVID-19 на заході необхідно дотримуватися заходів безпеки, а саме: зберігати соціальне дистанціювання (1,5 м); використовувати маски; забезпечити місце презентації своєї організації антисептиком для загального користування.

Захід проводить Благодійна організація «Чернігівська МЕРЕЖА» у партнерстві з Чернігівським обласним молодіжним центром та за підтримки Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА у рамках виконання обласної Програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства на 2016—2020 роки «Чернігівська громада».